immo Kaart

, 2960 Brecht

Huis Te Koop in Brecht
1293 m² perceel
3 slaapkamers

Vrijstaande gelijkvloerse woning met veel potentieel in Brecht op mooi zuidwest georiënteerd perceel van 1.293m² aan de rand van het dorpscentrum.

Ligging
Goed gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum van Brecht op wandel- en fietsafstand van winkels en horeca, alsook parkgebied en lokale voorzieningen voor jeugdbeweging en sportbeoefening. In de directe omgeving is er aansluiting op openbaar vervoer (zowel bus als trein) en de E19 Antwerpen - Breda.

Indeling
Kruipruimte;
Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, keuken, koele berging, wasplaats, technische ruimte, toilet, nachthal, badkamer, 3 slaapkamers;
Verdiep: bergzolder;
Garage en tuinberging.

Beschrijving
De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de woonkamer (36m²) met kolenkachel. De keuken (16m²) biedt plaats voor ontbijt- en/of eettafel. Vanuit de keuken is er rechtstreekse toegang tot de koele berging en tot het overdekte terras. Achteraan de woning bevindt zich de achterinkom/wasplaats met aparte technische ruimte en apart gastentoilet. Vanuit deze achterinkom is er toegang tot de zolder met veel bergruimte via een vlizotrap. Verder op het gelijkvloers een badkamer met ligbad en een tweede toilet en 3 ruime slaapkamers.

De grote zonovergoten tuin met garage voor één wagen en tuinberging (40m²) voorzien van elektriciteit is op het zuidwesten georiënteerd.

Centrale verwarming op stookolie, overal dubbele beglazing met automatische rolluiken. Grondplannen aanwezig.

Interessant als kangoeroewoning. Met een straatbreedte van 24 meter en een perceelsdiepte van ca. 54 meter biedt dit perceel in de toekomst wellicht mogelijkheden voor het opsplitsen van het perceel in 2 percelen voor halfopen bebouwing.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in woongebied (Wg), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), verkavelingsvergunning (Vv) | Waterinfo: P-score B, G-Score A | EPC: 733kWh / m² jaar, Label F

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 439.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1293 m2
Referentie
EEVIEC4GZ6P9
Makelaar Code
20222611
EPC Waarde
733 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
16 Jan 2023
€439.000 / Aertsen makelaars
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com