Kaart

2960 Brecht Huis
248 m² wonen
460 m² perceel
4 slaapkamers
€499.000

Gelegen in een rustige en groene omgeving, op een perceel van bijna 500 m², bevindt zich deze recente halfopen bebouwing. Deze woning combineert comfort en elegantie op een perfecte manier.

Bij binnenkomst vinden we een hal met vestiairekast die ons leidt naar een ruime woonkamer, naadloos overgaand in de eetkamer. De keuken, die aansluit aan de eetruimte, is hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met kwalitatieve toestellen zoals een koelkast, diepvries, oven, gasfornuis, dampkap en vaatwasser.

De eerste verdieping telt drie grote slaapkamers en een badkamer, toegankelijk via een ruime nachthal. De badkamer is compleet met een ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. De vierde en grootste slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping, waar tevens een bergzolder te vinden is.

De onderhoudsvriendelijke tuin biedt de perfecte setting voor een gezellige barbecue of een ontspannende avond met vrienden en familie.

Enkele bijzonderheden van deze woning zijn de landelijke ligging, de ruime netto woonoppervlakte van 248 m² (volgens het EPC-verslag) en een elektrische installatie die conform is. Een oprit die plaats biedt voor 2 à 3 wagens rondt dit prachtige pand af.

Met een EPC van 248 kWh/m² is dit huis de ideale keuze voor wie op zoek is naar een unieke en comfortabele woning, gelegen in een rustige en groene omgeving. Een bezoek is zeker de moeite waard!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Deze recente halfopen bebouwing is gelegen op een perceel van bijna 500 m² in een rustige en groene omgeving en biedt bovendien de perfecte mix van comfort en elegantie.

De woning is als volgt ingedeeld.
Een inkomhal met vestiaire kast die toegang biedt tot een ruime woonkamer met aansluitend de eetkamer. De keuken is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over kwalitatieve toestellen met inbegrip een koelkast, diepvries, oven, gasfornuis, dampkap en vaatwasser.

Op de eerste verdieping hebben we een ruime nachthal die toegang biedt tot drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien een ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde en grootste slaapkamer, met aansluitend een bergzolder.

De  onderhoudsvriendelijke tuin is dé perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige barbecue of een ontspannende avond met vrienden en familie.

BIJZONDERHEDEN
+ Landelijk gelegen in een rustige omgeving
+ Netto woonoppervlakte: 248 m² (verwijzend naar het EPC-verslag)
+ Drie slaapkamers
+ Eén badkamer
+ EPC: 248 kWh/m²
+ Elektrische installatie is conform
+ Oprit die plaats biedt voor 2 à 3 wagens

Deze woning is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en comfortabele woning, in een rustige en groene omgeving!

Zeker een bezoek waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2006
Grond oppervlakte
460 m2
Bewoonbare oppervlakte
248 m2
Referentie
VTEOJZQWSQ62
Makelaar Code
44069
EPC Waarde
248 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€499.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com