Home Te Koop Huis 2960 Brecht
Jos Nuytsdreef 13
Kaart

Jos Nuytsdreef 13

2960 Brecht Huis Te Koop
1241 m² perceel
4 slaapkamers

Jos Nuytsdreef 13 - 2960 Brecht - Deze vrijstaande woning, op een mooi perceel van 1.241m² met een straatbreedte van 20m, is gelegen in een recreatieve woonzone (zone wonen voor wonen in het groen) waar permanente bewoning is toegestaan. Het centrum van Sint-Job-in-'t-goor bevindt zich op ca. 1 km en het op- en afrittencomplex van de E19, alsook verschillende invalswegen, zijn vlakbij en vlot bereikbaar! Het park van het Mikhof is zelfs op wandelafstand bereikbaar!
De woning werd oorspronkelijk opgericht in 1938 maar heeft in 2004 een volledige renovatie ondergaan waarbij de woning ook werd uitgebreid.  Door de jaren heen werden nog enkele vernieuwingen aangebracht.
Indeling als volgt: GELIJKVLOERS: Inkomhal met apart toilet die overgaat in een centrale hal met trap naar verdieping. Via een dubbele glazen deur komen we in de ruime woonkamer met open keuken (ca. 58m²) ingericht met keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoeltafel, vaatwasser, dubbele koelkast, dubbele diepvries met telkens 3 laden, oven en microgolfoven. Vanuit de centrale hal hebben we dan toegang tot de berging/wasplaats, 3 slaapkamers (13m²/10m²/9,50m²) en de vernieuwde badkamer (2022) ingericht met brede lavabo op meubel, ligbad, ruime douche en toilet. VERDIEPING +1: Nachthal met ingemaakte kasten en een 4e slaapkamer (ca. 14m²), beide op planché. EXTERIEUR: De woning werd achteraan op het perceel opgericht waardoor je een ruime voortuin hebt met tegen de straatzijde een moestuin en 2 parkeerplaatsen. De brede oprit brengt je tot aan de carport met daarachter nog een afgesloten bergruimte. De achtertuin is voorzien van een terras, speelgazon en een verwarmd zwembad (warmtepomp). Aan de rechterzijde een tuinberging opgedeeld in berging voor filterinstallatie zwembad, tuinberging en overdekt terras.
EXTRA: PVC-buitenschrijnwerk met HR-glas; cv-installatie op gas 'Junkers' - bwj. 2003; platte daken vernieuwd in 2012; 24 zonnepanelen geplaatst in 2016 (geen certificaten), conform keuringsverslag van de elektrische installatie (woning+zonnepanelen). 
De woning grenst met zijn tuin aan de berm van de autosnelweg en de trein.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1938
Grond oppervlakte
1241 m2
Referentie
I49YQLC5PJVD
Makelaar Code
5955443
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
Gebied voor verblijfsrecreatie
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€375.000 / Coga
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com