Home Te Koop Huis 8450 Bredene
Klemskerkestraat 15
Kaart

Klemskerkestraat 15

8450 Bredene Huis Te Koop
318 m² wonen
1.136 m² perceel

Deze uitgestrekte villa is gevestigd in Bredene, nabij het strand. Het pand beslaat een woonoppervlakte van 318m2 en is gelegen op een perceel van 1.136m2. Een afzonderlijke garage, met een oppervlakte van 68m2, maakt deel uit van de accommodatie. De ruime tuin ligt voornamelijk aan de zuidkant van de woning, wat voor gegarandeerde zonneschijn zorgt. In een vorig leven was dit pand een rusthuis, waarvan nog negen slaapkamers zijn overgebleven - twee op de begane grond en zeven op de bovenverdieping. Andere kenmerken zijn onder meer een grote entree met opslagruimte, een woonkamer en aparte eetkamer, een stand-alone keuken aan de achterkant, een veranda aan de zuidkant, twee aparte toiletten, een opslagruimte, plus een extra kamer momenteel gebruikt als opslag. Ondanks dat de villa traditioneel gebouwd is en solide van structuur, is er enige renovatie nodig. Het pand heeft meerdere toegangspunten en biedt daardoor veel mogelijkheden. De locatie en grootte van het perceel maken deze woning uiterst aantrekkelijk. Bezoek de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap voor informatie over de mogelijke renovatieplicht voor dit residentiële gebouw: https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiele-gebouwen-2023.

* * *

Klemskerkestraat 15 - 8450 Bredene - Grote villa (bewoonbare oppervlakte van 318m2!) gelegen op een stuk grond van 1.136m2 vlakbij het strand in het rustige Bredene. Naast de villa is er een aparte garage van maar liefst 68m2. De grote tuin bevindt zich grotendeels aan de zuidzijde van de woning, dus zon gegarandeerd! De woning was oorspronkelijk een rusthuis en bevat daardoor nu nog steeds 9 slaapkamers, waarvan 2 op het gelijkvloers en 7 op de verdieping. Indeling: ruime inkom met berging, woonkamer en aparte eetkamer, aparte keuken achteraan, veranda aan de zuidzijde, twee aparte toiletten, berging, 2 slaapkamers aan de noordzijde, extra kamer (momenteel bergruimte) (verdieping) 7 slaapkamers, 2 badkamers, grote zonderruimte (via zoldertrap). De woning is erg degelijk gebouwd op traditionele wijze, maar vraagt opfrissing. Er zijn verschillende toegangen tot het gebouw. Zo is er een aparte ingang aan de trappenhall, er zijn ingangen aan de keuken, op de verdieping (via buitentrap),... Door de grote volumes zijn er heel wat mogelijkheden! De erg interessante ligging en de grote grondoppervlakte zijn absolute troeven.
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.985
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
1.136 m2
Bewoonbare oppervlakte
318 m2
Referentie
OBQ4N31OJN-D
EPC Waarde
538 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220920-0002678954-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2023
€649.000 / Astrid Immobilia
16 Mar 2023
€695.000 / Astrid Immobilia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com