Kaart

8450 Bredene Huis Te Koop
220 m² wonen
468 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in een rustige straat in het hart van Bredene, vind je deze recent gebouwde halfopen woning uit 2013. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 237m2, biedt dit huis een scala aan voorzieningen en ruimtes.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De garage biedt voldoende opbergruimte en de lichte, ruime woonkamer leidt naar twee terrassen en een kantoor aan huis met ingebouwde kasten. Het kloppende hart van het huis is de open keuken met eiland, uitgerust met alle benodigde apparatuur en een prachtig gasfornuis als blikvanger.

De eerste verdieping herbergt drie grote slaapkamers, waaronder een master met inloopkledingkast, en een ruime badkamer met toilet, bad, inloopdouche en dubbele wastafel. De tweede verdieping biedt een open ruimte die momenteel wordt gebruikt als speelkamer, maar kan worden omgezet in twee extra slaapkamers en mogelijk een extra doucheruimte.

Buiten geniet je van een aangelegde tuin met een tuinhuisje met overdekt terras, een zwembad en prachtige landelijke uitzichten. Dankzij energiebesparende technieken zoals zonnepanelen en thuisbatterijen heeft de woning een laag EPC B - 105 en conforme elektriciteit.

Kortom, een instapklare woning die comfort en stijl combineert in een prachtige omgeving. (wg,vg,vv,gmo,gvkr, epc: B - 105 uc: 3200991-res-1, P&G score: D)

* * *

** IN OPTIE **

Deze recente woning (2013) is gelegen in een verkeersluwe straat in het centrum van Bredene.

Deze halfopen parel met 237m2 bewoonbare oppervlakte, bestaat op het gelijkvloers uit: inkomhal met vestiaire, gastentoilet, garage, zeer ruime & lichtrijke woonkamer die toegang biedt tot 2 terrassen en een thuiskantoor met inbouwkasten.
Het hart van deze woning is de leefkeuken met eiland voorzien van alle nodige toestellen met als absolute eye catcher het gasfornuis.

Op de 1ste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers (master incl. inloopdressing) en de ruime badkamer voorzien van toilet, bad, inloopdouche en dubbele lavabo.
Op de 2de verdieping is er momenteel een open ruimte die dienst doet als speelkamer, hier is de mogelijkheid tot creëren van 2 extra slaapkamers + evt een douchekamer.

Buiten is het aangenaam verblijven in de aangelegde tuin voorzien van tuinhuis met overdekt terras alsook het zwembad en de landelijke verzichten.
Instapklare woning met conforme elektriciteit en laag EPC B - 105 dankzij energiezuinige technieken zoals o.a. zonnepanelen & thuisbatterij(en).

(wg,vg,vv,gmo,gvkr, epc: B - 105 uc: 3200991-res-1, P&G score: D)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 537.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
468 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
HGDI7G3AUDOP
Makelaar Code
IK2412
EPC Waarde
105 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3200991-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€537.000 / Immo S
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com