Home Te Koop Huis 3960 Bree
Molenstraat 1
Kaart

Molenstraat 1

3960 Bree Huis Te Koop
537 m² perceel
3 slaapkamers

Molenstraat 1 - 3960 Bree - Deze charmante woning, gelegen op een hoekperceel in het centrum van Opitter, is volledig gerenoveerd en biedt een ideale mix van comfort en stijl. Met een perceelbreedte van 24 meter en een oppervlakte van 5 are en 37 centiare, biedt het voldoende ruimte voor een gezinsleven.
Binnen wordt u begroet door een lichte en gezellige woonkamer, gevolgd door een ruime eetkamer en een moderne keuken met hoogwaardige apparatuur, waaronder PVC ramen en een CV-ketel op gas voor efficiëntie en comfort.
Het gelijkvloers is voorzien van elektrische rolluiken voor extra gemak en veiligheid, terwijl de keramische vloertegels op de begane grond, trap, toilet en badkamer elegantie toevoegen aan de ruimte. De slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige vinylvloeren voor een warme en stijlvolle uitstraling.
De woning beschikt over een vernieuwd hoofddak en betonnen tussenvloeren, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. De zolder biedt potentieel voor een extra kamer, zoals een thuiskantoor of speelkamer, terwijl de ruime tuin buiten perfect is voor ontspanning en vermaak.
Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle woonruimte, waar kwaliteit en welzijn samenkomen.

Bij interesse kunt u de makelaar bereiken op het nummer 0471 17 46 11 of via e-mail op cas.kenis@living-stone.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 374.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
537 m2
Referentie
VN-I32DPUQ5G
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€374.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com