immo Kaart

Bolderweg , 3960 Bree

Huis Te Koop in Bree
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bolderweg - 3960 Bree - In het centrum van Opitter worden 2 BEN-woningen gebouwd. De tuinen worden afgewerkt met omheining, terras en oprit worden ook voorzien. Je woont er in een fijne en rustige buurt.

Referentie: de woningen aan de overkant van de straat werden door dezelfde bouwheer gerealiseerd en zijn het bewijs van een kwalitatief en klassevol resultaat.

De bewoonbare oppervlaktes bedragen maar liefst 175 m² en de woningen hebben een ruim terras en perceeloppervlaktes van 3a75ca en 3a84ca. De woningen beschikken over 3 slaapkamers. Pluspunt; de ruime zolder biedt mogelijkheid om extra kamers bij te creëren. De woningen worden instapklaar opgeleverd; de koper kan zelf zijn afwerkingskeuzes maken cfr lastenboek waarin ruime budgetten voorzien zijn. (casco aankoop is mogelijk)

De zuid-west georiënteerde tuin wordt volledig omheind en aangelegd inclusief verhardingen van de inrit en de wandelpaden. Het voortuintje wordt voorzien van siergrassen en een sierboompje. Ook een brievenbus en huisnummer worden geplaatst. Privacy in de achtertuin gegarandeerd door de aanleg van hagen én door de gemetselde tuinmuur tussen de woningen. Uniformiteit verzekerd.

De woningen zijn als volgt ingedeeld:
*Gelijkvloers: een inkomhal met apart toilet en vestiaire, een ruime leef- en eetruimte, een leefkeuken met aangrenzende berging/wasplaats. Zeer veel lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de achterkant van de woning.

*Verdieping: 3 ruime slaapkamers en een masterslaapkamer met ruimte voor een dressing, een badkamer en een apart toilet.

*Zolder: bereikbaar via een betonnen trap en kan indien gewenst afgewerkt worden.

Een carport is toegelaten en kan optioneel voorzien worden.

Een grote troef is de gunstige EPB met een E-peil van onder 20. Hierdoor heeft u gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing. Dit peil wordt gehaald door de klassieke technieken zoals de energiezuinige gasketel (mogelijkheid warmtepomp mits meerprijs), vloerverwarming, het automatisch ventilatiesysteem type D, de zonnepanelen,....

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie op 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
I5XU2G3ZM6EX
Makelaar Code
4684829
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com