Kaart

Veurtstraat

2870 Breendonk Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze verrassend ruime en tijdloze woningen in Breendonk, een deelgemeente van Puurs Sint-Amands. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: je woont dicht bij het centrum met alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en horeca, maar ook vlakbij natuur en cultuur in het Fort van Breendonk en het Hof van Coolhem. Bovendien zijn Antwerpen en Brussel gemakkelijk bereikbaar via de A12.

De woningen zijn ontworpen met oog voor comfort en ruimte. Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, toilet, een lichte woon- en eetkamer, een open keuken die je naar eigen smaak kan inrichten, een berging, carport en een tuin- en fietsenberging. De eerste verdieping telt 3 of 4 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel, en een apart toilet. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt nog eens 25 m² aan polyvalente ruimte die eventueel kan worden opgesplitst in twee extra kamers.

De woningen stralen luxe en grandeur uit dankzij de hoge plafonds op het gelijkvloers, de strakke architectuur en de zwarte aluminium ramen. De gevelbekleding in verticale houten latten zorgt voor een warme toets. Je hebt zelf de keuze over de afwerkingsmaterialen voor de keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren. Daarnaast is er een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen voorzien om de energiekosten te beperken.

De west gerichte tuin biedt volop genietmomenten en er is mogelijkheid tot aankoop van een extra perceel grond. Interesse? Neem gerust contact op en ontdek alle mogelijkheden van deze prachtige woningen naast Veurtstraat 102.

* * *

Veurtstraat - 2870 Breendonk - Deze verrassend ruime en tijdloze woningen bouwen we in Breendonk, deelgemeente van Puurs Sint-Amands. Je woont er vlak bij het centrum met winkels, scholen, horecazaken en openbaar vervoer. Via de A12 rijd je vlot naar Antwerpen en naar Brussel. Naast het Fort van Breendonk geniet je ook in het Hof van Coolhem van een mix van natuur en cultuur.

De woningen beschikken op het gelijkvloers over een praktische inkomhal met toilet, een ruime woon- en eetkamer met veel lichtinval, een -naar eigen keuze ingerichte- open keuken, een aansluitende berging, een carport en tuin- en fietsenberging. Op de eerste verdieping beschikken de woningen over 3 of 4 ruime slaapkamers, een badkamer (voorzien van inloopdouche, bad en dubbele wastafel) en een afzonderlijk toilet. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, waar een polyvalente ruimte van ca 25 m² voorzien is. Indien gewenst kan deze ruimte nog opgesplitst worden in 2 (slaap)kamers. Kortom: deze woningen bieden een zee aan ruimte. In de west gerichte tuin (perceeloppervlaktes: 530, 537, 539 m²) wordt het volop genieten! Bovendien is het mogelijk om nog een achterliggend perceel grond van 3.261 m² bij te kopen.

De hoge plafonds op het gelijkvloers (2,80 m) versterken nog het gevoel van ruimte. Tegelijkertijd zorgen de hoge raampartijen voor een maximale lichtinval. De strakke en tijdloze architect straalt luxe en grandeur uit. De zwarte kleur van de aluminium ramen versterkt nog het strakke karakter van de woningen terwijl de gevelbekleding in verticale, houten latten zorgt voor een warme toets.

Je kiest zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren (in de prijs inbegrepen). Zo kan je wonen zoals jij het zelf wilt. Het gebruik van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiefactuur onder controle blijft (E10).

Een kijkje nemen? Je vindt deze locatie naast Veurtstraat 102. Contacteer me gerust en ontdek alle mogelijkheden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
SIIKS4H9GK82
Makelaar Code
tijdloze-nieuwe-woningen-3
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com