€485.000

Huis in Brugge Hendrik Consciencelaan 60

alles is mogelijk! De woning werd deels gerenoveerd in 2012 en voorziet een spectaculair zicht op de vesten terwijl je op een boogscheut van de Markt, het Zand en uitvalswegen bent. Erg goede mobiscore! De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: twee aparte inkomhallen, afzonderlijk toilet, tussenruimte/dressing, een verdere afwerking en invulling vragende badkamer (nu gebruikt als wasplaats), lichtrijke woonkamer met ingebouwde gashaard, volledig ingerichte keuken met een eiland van Diapal (kookplaat, graniet werkblad, dampkap, koelkast, oven, microgolfoven, anderhalve spoelbak, vaatwasser), dubbele groene stadskoer en grote kelder. 1E VERDIEPING: overloop met voormalig apart toilet, ruime slaapkamer met prachtig zicht op de vesten, badkamer (ligbad, lavabo, toilet) en gigantische gastenkamer van 35 m² met dakterras (voorzien voor een 2e keuken). 2E VERDIEPING: ruime slaapkamer, verdere af te werken tussenruimte + onafgewerkte zolderruimte van 35 m². ZOLDERVERDIEPING: grote zolder met technische voorzieningen en opvouwbare zoldertrap.

Deze buitengewone eigendom bestaat uit twee gecombineerde woningen samen goodend voor maar liefst 284 m² bewoonbare oppervlakte. Met zijn centrale locatie op een boogscheut van de Markt, het Zand en uitvalswegen, heeft deze woning veel te bieden. De woning werd deels gerenoveerd in 2012 en biedt een prachtig uitzicht op de vesten. De indeling bestaat uit twee aparte inkomhallen, een afzonderlijk toilet, een tussenruimte/dressing, een nog te voltooien badkamer (nu gebruikt als wasplaats), een lichtrijke woonkamer met ingebouwde gashaard, een volledig ingerichte keuken met een eiland van Diapal (kookplaat, graniet werkblad, dampkap, koelkast, oven, microgolfoven, anderhalve spoelbak, vaatwasser), twee groene stadskozijnen en een grote kelder. De eerste verdieping omvat een overloop met voormalig apart toilet, een ruime slaapkamer met een schitterend uitzicht op de vesten, een badkamer (ligbad, lavabo, toilet) en een immense gastenkamer van 35 m² met dakterras (voorzien voor een tweede keuken). Op de tweede verdieping is er een ruime slaapkamer, een te completeren tussenruimte en een onafgewerkte zolder van 35 m². De zolderverdieping voorziet een grote zolder met technische voorzieningen en een opvouwbare zoldertrap. Deze woning biedt daardoor een ongekende flexibiliteit zoals een gezinswoning, kangoeroewoning, combineren wonen-werken, .... Kortom een unieke woning met tal van mogelijkheden!

Deze unieke eigendom omvat twee aparte woningen die zijn samengevoegd tot één geheel. De dubbele stadswoning werd deels gerenoveerd (2012) maar bepaalde ruimtes en kamers vragen nog een verdere afwerking en invulling. De woning geniet een uitstekende ligging met zicht op de vesten en op een boogscheut van de Markt, het Zand en uitvalswegen. Erg goede mobiscore! De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: 2 aparte inkomhallen, afzonderlijk toilet, tussenruimte/dressing, verder af te werken badkamer (nu gebruikt als wasplaats), lichtrijke woonkamer voorzien van ingebouwde gashaard, volledig ingerichte keuken met eiland van Diapal (kookplaat, graniet werkblad, dampkap, koelkast, oven, microgolfoven, anderhalve spoelbak, vaatwasser), dubbele groene stadskoer en grote kelder. 1E VERDIEPING: overloop met voormalig apart toilet, ruime slaapkamer met prachtig zicht op de vesten, badkamer (ligbad, lavabo, toilet) en gigantische gastenkamer van 35 m² met dakterras. (Gastenkamer is voorzien voor een 2e keuken) 2E VERDIEPING: ruime slaapkamer, verder in te vullen tussenruimte + onafgewerkt zolderruimte van 35 m². ZOLDERVERDIEPING: grote zolder met technische voorzieningen voorzien van opvouwbare zoldertrap.

Deze woning geniet een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 284 m² waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Uiterst ruime gezinswoning, kangoeroewoning, combinatie wonen-werken, ...

Huis in Brugge aan de Hendrik Consciencelaan 60 te 8000 Brugge - Immo Brugge - Huis - Huis Brugge - Hendrik Consciencelaan Brugge - Hendrik Consciencelaan 60 8000 Brugge

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 2
Slaapkamers: 4
Bewoonbaar: 281 m2
Grond Oppervlakte: 145 m2
Prijs: €485.000
Makelaarscode: BB/JD/TK/1131
Ref: 550RYJX-H0TT
Certificaten
EPC-waarde: 23500 kWh/m2
EPC-cert: 0003035549
EPC-waarde
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: n/a
Dagvaarding uitgebracht: n/a
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: n/a
Verkavelingsvergunning: n/a
Bestemming: Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied: niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Hendrik Consciencelaan, 60, 8000 Brugge? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Hendrik Consciencelaan, 60, 8000 Brugge. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren