Huis in Brugge - 1308968

Vlamingdam 56, 8000 Brugge
€295.000

Huis in Brugge Vlamingdam 56

op minder dan 100 meter van de woning

Deze knusse starterswoning bevindt zich in het hartje van Brugge en vraagt om wat opknappingswerk. De begane grond bestaat uit een inkom/traphal met ingebouwde vestiairekast, gezellige woonkamer met gashaard, ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, spoelbak, vaatwasser) en gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich een slaapkamer, badkamer (bad/douche combinatie, wastafelmeubel) en afzonderlijk toilet. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping waar je een extra slaapkamer vindt. De buitenomgeving is compact en onderhoudsvriendelijk. Er bevindt zich een knusse en zonnige koer, een berging voor fietsen met uitweg achteraan en een privé garagebox op minder dan 100 meter afstand. Met rolluiken aanwezig en een praktische uitweg om je fietsen te parkeren is deze woning ideaal voor starters.

Deze leuke stadswoning bevindt zich in hartje Brugge en vraagt om wat opknappingswerk. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom-/traphal met ingebouwde vestiairekast, gezellige woonkamer met gashaard, ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, spoelbak, vaatwasser), gastentoilet. BOVENVERDIEPING: slaapkamer, badkamer (bad/douche combinatie, wastafelmeubel), afzonderlijk toilet. ZOLDERVERDIEPING: slaapkamer voorzien van vaste trap. BUITENOMGEVING: knusse & zonnige koer, (fietsen)berging met uitweg achteraan, verder gelegen garagebox (op minder dan 100 meter).

Extra troeven:
- ideale starterswoning
- compacte onderhoudsvriendelijke woning
- rolluiken aanwezig
- praktische uitweg achteraan voor fietsen
- inclusief privé garagebox

Huis in Brugge aan de Vlamingdam 56 te 8000 Brugge - Immo Brugge - Huis - Huis Brugge - Vlamingdam Brugge - Vlamingdam 56 8000 Brugge

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Bewoonbaar: 97 m2
Grond Oppervlakte: 76 m2
Prijs: €295.000
Bouwjaar: 1903
Makelaarscode: BB/JD/TK/1073
Ref: 4T2BS3DWFQH1
Certificaten
EPC-waarde: 29900 kWh/m2
EPC-cert: 20230928-0003001445-RES-1
EPC-waarde
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: n/a
Dagvaarding uitgebracht: n/a
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: n/a
Verkavelingsvergunning: n/a
Bestemming: woongebied
Overstromingsgebied: niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Vlamingdam, 56, 8000 Brugge? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Vlamingdam, 56, 8000 Brugge. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren