Home Huis 8000 Brugge
Sint-Pietersgroenestraat 49
Kaart

Sint-Pietersgroenestraat 49

8000 Brugge Huis
171 m² wonen
127 m² perceel
4 slaapkamers
€387.000

Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning in het hart van Sint Pieters te Brugge, waar luxe en comfort hand in hand gaan op een ruim bewoonbaar oppervlak van 171m². Deze woning, met oog voor detail vernieuwd van de vloerplaat tot aan de nok van het dak, heeft veel te bieden. Denk hierbij aan vier à vijf slaapkamers, twee moderne badkamers en een keuken met een praktische berging. Extra opbergruimte vind je ook in de ruime, droge kelder en op de zolder. De aluminium schrijnwerken geven het huis een hedendaagse touch terwijl de condensatie gasketel zorgt voor efficiënte verwarming.

Gelegen op een steenworp afstand van het levendige stadscentrum, geniet je van gemakkelijke toegang tot diverse winkels en voorzieningen. Na een drukke dag kun je ontspannen in de betoverende tuin, een oase van rust en groen midden in de stad.

Deze woning, een samensmelting van prachtige esthetiek en comfortabele levensstijl, is klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Mis deze unieke kans niet en neem contact op met Roel op 0478 / 529 321 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Ervaar zelf de charme en kwaliteit van deze voortreffelijke woning. Het voldoet bovendien aan de norm dat er geen renovatieplicht is.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Sint-Pietersgroenestraat 49 - 8000 Brugge - Brugge - Startprijs - Welkom thuis in deze schitterende gerenoveerde woning, waar luxe en comfort samenkomen in een bewoonbaar oppervlak van maar liefst 171m². Van de vloerplaat tot aan de nok van het dak is deze woning met zorg en oog voor detail vernieuwd.Kenmerken:4 à 5 slaapkamers2 moderne badkamersKeuken met handige bergingRuime en droge kelderOpbergzolder voor extra opslagAluminium schrijnwerk voor een eigentijdse uitstralingCondensatie gasketel voor efficiënte verwarmingDeze woning is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een levensstijl van comfort en gemak. De indeling is perfect afgestemd op het moderne gezinsleven, met voldoende ruimte voor iedereen.Ligging: Gelegen in het hart van Sint Pieters, op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum. Je bevindt je tevens in de directe nabijheid van diverse winkels, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.Buitenleven: Geniet van de avondzon in de heerlijke tuin, een oase van rust en groen in de stad. De perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.Deze woning is klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek zelf de charme en kwaliteit van deze prachtige gerenoveerde woning.Neem contact op met Roel via 0478 / 529 321 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Welkom thuis!

Renovatieplicht: nee

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 387.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1955
Grond oppervlakte
127 m2
Bewoonbare oppervlakte
171 m2
Referentie
H94EBSUWTT42
EPC Certificaat
2858673
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€387.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com