Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Snaggaardstraat 10-D
Kaart

Snaggaardstraat 10-D

8000 Brugge Huis Te Koop

Deze kant-en-klare stadswoning, gebouwd in 2000 en gelegen nabij een van de mooiste reien van Brugge, is klaar om u te verwelkomen. De woning heeft een sfeervolle woonkamer met een open, volledig uitgeruste keuken. Er zijn drie slaapkamers, waaronder een hoofdslaapkamer. De badkamer is voorzien van een douche. Buiten kunt u genieten van een terras en een zonnige tuin die onlangs opnieuw is aangelegd en voorzien van een nieuwe tuinafscheiding. De woning is volledig opgefrist en geschilderd. Als extra voordeel is er een (huur)garage beschikbaar op slechts 100 meter loopafstand. Dit maakt het een ideale investering of een geweldige plek om zelf te wonen in het hart van Brugge. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via 050 47 00 00. U bent ook welkom op ons kantoor in Hoefijzerlaan 1, Brugge.

Wat betreft de indeling: op de begane grond vindt u de entree met toilet, een berging/wasruimte, de woonkamer met tegelvloer en de open keuken uitgerust met afzuigkap, elektrische kookplaat, oven en koelkast met vriesvak. Het terras en de tuin zijn ook op dit niveau. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer met wastafel, douche en toilet, en twee slaapkamers - een eenpersoonskamer en een grote tweepersoonskamer, beide met tegelvloer. De tweede verdieping heeft nog een grote tweepersoons slaapkamer met nieuw laminaatparket.

* * *

Snaggaardstraat 10-D - 8000 Brugge - Deze instapklare stadswoning (gebouwd in 2000) is gelegen net om de hoek nabij één van Bruges mooiste reien en heeft een gezellige living met open ingerichte keuken, badkamer met douche, 3 slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom). Deze woning heeft ook een terras met een nieuwe aangelegde zonnige tuin voorzien van een nieuwe tuinomheining. Verder werd de woning volledig opgefrist en geschilderd. Indien gewenst kunnen we u een (huur)garage aanbieden op 100m wandelafstand. Ideaal als investering of om zelf te wonen in de Brugse binnenstad. www.desmetpoupeyebrugge.be Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.- inkom met toilet
- berging/wasplaats
- living (tegels)
open ingerichte keuken (dampkap, elektrische kookplaat, oven en frigo met vriesvak )
* terras en tuin
1e verdieping :
- badkamer (lavabo, douche en toilet)
- slaapkamer 1 (tegels) 1 pers.
- slaapkamer 2 (tegels) : grote 2 pers.
2e verdieping :
- 1 slaapkamer (nieuw laminaatparket) : grote 2 pers.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2000
Referentie
8JAQV0NGW1L0
Makelaar Code
12776
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€325.000 / De Smet & Poupeye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com