Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Torhoutse Steenweg 303
Kaart

Torhoutse Steenweg 303

8000 Brugge Huis Te Koop
201m² m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gerenoveerde handelswoning, compleet met een bijbehorend woonhuis, diepe tuin en garage. Momenteel functioneert het commerciële gedeelte als kapsalon, maar de mogelijkheden zijn eindeloos - ideaal voor diverse activiteiten of vrije beroepen. Het biedt alle nodige sanitaire voorzieningen en comfort, evenals een kantoorruimte met toegang tot de tuin.

De woonruimte op de verdieping is gemakkelijk bereikbaar via een trap. De hal leidt naar een prachtig gerenoveerde woonkamer, ingericht met smaakvolle materialen en overvloedig natuurlijk licht. Een klein balkon biedt een mooi overzicht, terwijl speciale verduisterende beglazing zorgt voor privacy. De keuken is luxueus ingericht met topmaterialen en biedt uitzicht op de tuin.

Op de tweede verdieping vindt u een ruime slaapkamer met een aparte dressing. De badkamer is stijlvol afgewerkt en uitgerust met een praktische douchecabine, dubbele wastafels en een apart toilet. Er is ook een tweede slaapkamer aanwezig. Een derde slaapkamer en extra opslagruimte zijn beschikbaar via een trap.

De tuin biedt volop privacy en is volledig aangelegd, met aan het einde een grote garage. De woning, die volledig gerenoveerd is met hoogwaardige materialen, heeft een EPC C-klasse en er is geen renovatieplicht.

Deze handelswoning heeft vele troeven: het is instapklaar, ligt aan een ideale invalsweg, heeft een prachtige woonruimte met drie slaapkamers, een diepe tuin met privacy, een ruime garage en centrale verwarming op aardgas.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u tijdens kantooruren bellen naar 050/333976 of buiten kantooruren naar 0476/270379.

* * *

Torhoutse Steenweg 303 - 8000 Brugge - Zeer mooi gerenoveerde handelswoning met bijhorende woonst en diepe tuin met garage.

Het commercieel gedeelte wordt momenteel nog uitgebaat als kapsalon maar biedt veel mogelijkheden voor diverse activiteiten of een vrij beroep. De werkruimte is voorzien van alle sanitaire voorzieningen en comfort. Aansluitend is er een bureel ruimte met toegang tot de tuin.

De woonruimte op de verdieping is te bereiken via een gemakkelijk toegankelijke trap. Via de hal komt u binnen in een fantastisch vernieuwde living ingericht met smaakvolle materialen en voorzien van zeer veel lichtinval. Er is tevens een klein balkon aanwezig van waaruit u een mooi overzicht heeft . De beglazing is uitgerust met een speciale verduistering zodat geen inkijk mogelijk is. Naast de living komt men binnen in een zeer luxueus ingericht keuken voorzien van alle topmaterialen. Vanuit het raam kijkt men uit op de tuin. Op de tweede verdieping is er aan de voorzijde een ruime slaapkamer voorzien met aparte dressing. De badkamer beschikt over een praktische douchecabine, dubbele lavabo zuilen met opzetkranen en een apart hang wc. Dit allemaal zeer stijlvol afgewerkt. Naast de badkamer is er een tweede slaapkamer voorzien. Via de trap komt u binnen in de 3e slaapkamer met extra bergruimte waar zich de ketel op aardgas bevindt.
De tuin biedt voldoende privacy en is reeds volledig aangelegd. Aan het einde is er nog een grote garage met uitweg voorzien.
De woning beschikt over EPC C en werd volledig gerenoveerd met klasse volle materialen.

Troeven :
* instapklare GERENOVEEERDE handelswoning
* Ideale INVALSWEG voor diverse cliënteel
* prachtige WOONRUIMTE met 3 slaapkamers
* diepe TUIN met PRIVACY
* ruime GARAGE
* CV op AARDGAS
* geen renovatieplicht


Voor info en bezoek bel : 050/333976 of buiten kantooruren 0476/270379

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 540.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
201m² m2
Referentie
2OLYALDWP02-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€540.000 / Van den Abeele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com