Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Carmersstraat 21
Kaart

Carmersstraat 21

8000 Brugge Huis Te Koop
165 m² perceel
4 slaapkamers

In het pittoreske Sint-Annakwartier van Brugge staat een typische Brugse hoekwoning met trapgevel te wachten op een renovatie. Deze woning straalt de tijdloze schoonheid uit die kenmerkend is voor de architectuur van Brugge en biedt een perfecte basis voor een restauratieproject.

Bij binnenkomst in de royale hal krijg je al een idee van de ruimte en mogelijkheden die deze woning biedt. Op de begane grond vind je een ruime woonkamer, eetkamer en keuken die uitkomt op een mooie tuin. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping heeft een grote zolder die naar wens kan worden ingericht.

Na renovatie heeft deze woning het potentieel om een prachtig thuis te worden waar historische charme en modern comfort samenkomen. Dit is een unieke kans om een stukje geschiedenis van Brugge te omarmen en om te vormen tot een schitterende woning.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de mogelijkheden van deze woning in de Carmersstraat. Je nieuwe avontuur in Brugge begint hier!

De verkoop van dit pand verloopt via de procedure van Covast. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek kun je contact opnemen met ons kantoor. Ref. V8014

* * *

Carmersstraat 21 - 8000 Brugge - In het schilderachtige Sint-Annakwartier, een wijk doordrenkt van de historische charme van Brugge, staat een typische Brugse hoekwoning met trapgevel, klaar voor renovatie.

Deze karakteristieke hoekwoning belichaamt de tijdloze architectonische pracht die de stad Brugge te bieden heeft. Met zijn elegante trapgevel en historische uitstraling vormt het pand een perfect canvas voor renovatie en herstel.

Stap binnen via de royale inkomhal, die een voorproefje geeft van de ruimtelijkheid en de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.
Verder bevinden zich op het gelijksvloer nog een ruime woonkamer, een eetplaats en een keuken die uitkomt op een prachtig stuk tuin.
Het eerste verdiep herbergt drie ruime slaapkamers en een badkamer.
Het tweede verdiep biedt een grote inrichtbare zolder.

Deze woning heeft het potentieel om na renovatie een prachtige thuis te worden , waar historische charme en modern comfort samenkomen. Een unieke kans om een stukje Brugse geschiedenis te omarmen en te herstellen tot een schitterende woning.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de potentie van deze woning in de Carmersstraat te ontdekken.
Uw nieuwe avontuur in Brugge begint hier!

Dit pand wordt verkocht via de procedure van Covast, meer informatie of een vrijblijvend bezoek via ons kantoor.
Ref. V8014

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
165 m2
Referentie
OBGJQ248NNMU
Makelaar Code
V8014C
EPC Waarde
476 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230302-0002826769-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€395.000 / Immo Cauwe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com