Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Sint-Jakobsstraat 49
Kaart

Sint-Jakobsstraat 49

8000 Brugge Huis Te Koop
326 m² wonen
167 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek de tijdloze charme van Brugge in dit renovatieproject aan de geliefde Sint-Jakobsstraat. Deze woning combineert historische schoonheid met het potentieel om uw droomhuis te creëren.

Bij binnenkomst verwelkomt de statige hal u met hoge plafonds en karakteristieke elementen. De ruime woonkamer heeft een unieke sfeer met een open haard als middelpunt. Hier kunt u ontspannen bij het knapperende vuur of uw persoonlijke stijl aan deze ruimte toevoegen.

De keuken is klaar voor renovatie, een kans om uw culinaire dromen tot leven te brengen met een ontwerp dat perfect aansluit bij uw levensstijl en wensen.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers, waarvan één een prachtig uitzicht biedt op de Sint-Jakobsstraat, en een badkamer. Nog twee slaapkamers zijn te vinden op de tweede verdieping onder een prachtig gewelfd plafond.

Een extra troef van deze woning is de prachtige tuin, een zeldzaamheid op deze centrale locatie.

De Sint-Jakobsstraat, gelegen in het hart van Brugge, biedt de charme van de stad op elke hoek. Vanaf hier kunt u gemakkelijk te voet de stad verkennen, met de Grote Markt en talloze culturele schatten binnen handbereik.

Dit is niet zomaar een renovatieproject; het is een kans om een stukje Brugse geschiedenis te omarmen en uw eigen stempel op deze unieke plek te drukken. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en het potentieel van deze woning aan de Sint-Jakobsstraat te ontdekken. Uw nieuwe Brugse avontuur begint hier!

De verkoop van dit pand verloopt via Covast. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, neem contact op met ons kantoor. Ref. V8011

* * *

Sint-Jakobsstraat 49 - 8000 Brugge - Stap binnen in de tijdloze schoonheid van Brugge en ontdek deze charmante, te renoveren, woning in de begeerde Sint-Jakobsstraat. Hier wordt geschiedenis gecombineerd met de belofte van een toekomstig droomhuis.

De statige inkomhal heet u welkom met zijn hoge plafonds en karakteristieke elementen.

De ruime leefruimte ademt een bijzondere sfeer uit, waarbij de open haard als stralend middelpunt fungeert. Hier kunt u genieten van ontspannende avonden bij het knapperende vuur of uw eigen stempel drukken op deze ruimte met uw persoonlijke stijl en visie.
De keuken, hoewel te renoveren, biedt u de kans om uw culinaire dromen werkelijkheid te laten worden. Ontwerp een keuken die naadloos aansluit bij uw levensstijl en wensen.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een adembenemend uitzicht over de Sint-Jakobsstraat en een badkamer.
Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers onder een prachtig balkgewelf.

Tenslotte heeft deze woning nog een troef, voor zijn zeer centrale ligging is deze woning ook voorzien van een prachtig stuk tuin, uniek voor deze locatie.

De Sint-Jakobsstraat is een betoverende locatie in het hart van Brugge, waar de charme van de stad op elke hoek voelbaar is. Van hieruit kunt u de stad te voet verkennen, met de Grote Markt en talloze culturele schatten binnen handbereik.

Deze woning is niet slechts een renovatieproject; het is een kans om een stukje Brugse geschiedenis te omarmen en uw eigen stempel op deze unieke plek te drukken.
Wacht niet te lang om deze unieke kans te grijpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de potentie van deze woning in de Sint-Jakobsstraat te ontdekken.
Uw nieuwe avontuur in Brugge begint hier!

Dit pand wordt verkocht via de procedure van Covast, meer informatie of een vrijblijvend bezoek via ons kantoor.
Ref. V8011

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 390.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
167 m2
Bewoonbare oppervlakte
326 m2
Referentie
GNGDZL--B-XV
Makelaar Code
V8011C
EPC Waarde
453 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
0002816281
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€390.000 / Immo Cauwe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com