Home Huis 8000 Brugge
Wijnenburgstraat 14
Kaart

Wijnenburgstraat 14

8000 Brugge Huis
217 m² wonen
291 m² perceel
3 slaapkamers
€339.000

Deze ruime bel-etage woning ligt op een toplocatie in Brugge, omringd door alle essentiële faciliteiten zoals winkels, horeca en recreatiemogelijkheden. Bovendien is de woning gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste wegen naar de kust en het binnenland. Het stadscentrum van Brugge is ook snel te bereiken met de fiets.

Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een ideale mix van ruimte, functionaliteit en privacy. Bij binnenkomst word je begroet door een lichte en ruime woonkamer met uitzicht op de gezellige tuin en het terras. De tuin, georiënteerd op het oosten, is de perfecte plek om te genieten van de ochtendzon en een ontbijt in de buitenlucht.

Verder beschikt de woning over een ruime garage met aparte wasruimte, stookruimte en recreatieruimte. Met drie slaapkamers, waaronder twee volwaardige en een iets kleinere kamer, en twee badkamers biedt de woning voldoende ruimte en comfort voor iedereen in het gezin. De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 235 m².

De beheersbare tuin zorgt voor een oase van rust. Bovendien is de woning energiezuinig dankzij een gunstig EPC en de aanwezigheid van zonnepanelen.

Kortom, dit is een pareltje in Brugge, de perfecte plek om na een drukke dag thuis te komen. Neem snel contact op via 050 45 03 45 of info@delbecque.immo om een afspraak te maken.

* * *

Wijnenburgstraat 14 - 8000 Brugge - Deze ruime bel-étage woning is gelegen op toplocatie in Brugge met alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving, denk hierbij aan winkels, horeca, ontspanningsmogelijkheden (Rustenburgpark, etc...), openbaar vervoer, enz.. De woning geniet bovendien een uitstekende bereikbaarheid door de nabijheid van de belangrijkste in- en uitvalswegen naar zowel kust als binnenland. Het centrum van Brugge is op fietsafstand vlot te bereiken. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning een perfecte combinatie van ruimte, functionaliteit en privacy. Bij het betreden van de woning valt meteen de lichtrijke en ruime leefruimte op, die uitkijkt op de gezellige tuin en het terras. De oostelijke oriëntatie van de tuin zorgt voor een heerlijke ochtendzon en een perfecte plek om te genieten van een ontbijt in de buitenlucht. Daarnaast beschikt de woning over een spatieuze garage met afzonderlijke wasberging, stooklokaal en ontspanningsruimte. De woning telt 3 slaapkamers, waarvan 2 volwaardige slaapkamers en een iets kleinere kamer. Daarnaast zijn er 2 badkamers, wat zorgt voor extra comfort. De bewoonbare oppervlakte van 235 m² zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is voor iedereen in het gezin. De tuin is perfect beheersbaar en zorgt voor oase aan rust! De woning beschikt over een gunstig EPC en zonnepanelen. Kortom, een pareltje in Brugge. Met zijn ruimte en functionaliteit is het de perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag. Maak snel jullie afspraak via 050 45 03 45 of via info@delbecque.immo.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.060
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Grond oppervlakte
291 m2
Bewoonbare oppervlakte
217 m2
Referentie
VZXE69WGI8AW
Makelaar Code
3124
EPC Waarde
164 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€339.000 / Immo Delbecque
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com