Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Sint-Jansplein 10
Kaart

Sint-Jansplein 10

8000 Brugge Huis Te Koop
339 m² wonen
178 m² perceel
5 slaapkamers
€1.345.000
Lening simuleren

Ontdek deze uitzonderlijk afgewerkte en charmante herenwoning uit de 17de eeuw, gelegen in het hartje van Brugge, vlakbij de Spiegelrei en de Grote Markt. De woning straalt authenticiteit uit dankzij de bewaarde originele elementen. De woning heeft een charmante stadstuin en een terras en is recent gerenoveerd.

Binnenin de woning treft u een indrukwekkende doorzon leefruimte aan, bestaande uit een monumentale salon, eetkamer en een lichte keuken met kookeiland. Aan de andere kant van de inkomhal bevindt zich een ruime bureau/bibliotheek met uitzicht op het Sint-Jansplein.

De woning geniet van veel natuurlijk licht en beschikt over een personenlift die de toegankelijkheid van de vier verdiepingen vergemakkelijkt. Op de eerste verdieping vindt u een grote slaapkamer met airconditioning, een ingebouwde kleedkamer en een badkamer met inloopdouche en Japanse wc. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen badkamer en inloopkast. Op de tweede verdieping zijn er nog drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad.

De middeleeuwse kelder, bereikbaar met de lift, biedt ruimte voor een wasruimte, wijnkelder en opslag. Andere kenmerken van de woning zijn de stijlvolle afwerking, kwalitatieve materialen en de centrale ligging.

Voor meer informatie over deze unieke kans, neem contact met ons op via 050 45 03 45 of info@delbecque.immo.

* * *

Sint-Jansplein 10 - 8000 Brugge - Maak kennis met deze exclusief afgewerkte en uiterst charmevolle herenwoning in het hart van centrum Brugge, gelegen op het pittoreske Sint-Jansplein op een steenworp van de Spiegelrei en de Grote Markt. Deze 17de eeuwse herenwoning met charmante stadstuin en een terras boven werd recent gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen die zorgen voor de charme en het karakter van de woning. Via de centrale inkomhal begeeft u zich naar de imposante 'doorzon' leefruimte , opgesplitst in een monumentale salonruimte, een eetplaats en in de lichtrijke uitbouw het keukengedeelte met kookeiland en een bijkomende eetplaats. Aan de andere zijde van de inkom bevindt zich een ruim bureel/bibliotheek die een open zicht heeft op het Sint-Jansplein. De woning geniet uitzonderlijk veel natuurlijke lichtinval wat zorgt voor een aangename beleving. In de woning werd een personenlift geïnstalleerd die de toegankelijkheid en het overbruggen van de 4 niveaus ten goede komt. Op de verdieping van de herenwoning, bevindt zich een riante slaapkamer met airco voorzien van een voorplaats (als bureelruimte) met annex een ingemaakte dressingwand en een badkamer voorzien van een inloopdouche en Japanse wc. De tweede slaapkamer beschikt eveneens over een badkamer en een inloopdressing. De tweede verdieping werd ingericht en voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer die voorzien werd van een ligbad en een toilet. De middeleeuwse kelder is omvangrijk en toegankelijk met de lift. De kelder doet dienst als oa. wasberging, wijnkelder, technisch lokaal, proviandruimte/berging. Bijzonderheden: -Stijlvolle afwerking en kwalitatieve materialen. -Stijlvolle en statige uitstraling van de woonst centraal uitkijkend op het Sint-Jansplein. -Centrale ligging centrum Brugge. - Muurfontein met 4 m opvoerhoogte die zich uitstort in de onderliggende bekkens voorzien van een gesloten waterkringloop. Contacteer ons voor meer info over deze unieke opportuniteit via 050 45 03 45 of info@delbecque.immo

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.345.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.934
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
178 m2
Bewoonbare oppervlakte
339 m2
Referentie
4PLVXABI18ZF
Makelaar Code
3025-N
EPC Waarde
151 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.345.000 / Immo Delbecque
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com