Home Huis 8000 Brugge
Carmersstraat 21
Kaart

Carmersstraat 21

8000 Brugge Huis
295 m² wonen
165 m² perceel
4 slaapkamers
€395.000

Deze charmante stadswoning, gelegen in het hart van Brugge en klaar voor renovatie, biedt een ideale mix van stadsleven en rust dichtbij de Vesten. Alle essentiële voorzieningen zijn binnen handbereik. Met vier slaapkamers en een ruime tuin, biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin om volop te genieten.

Op de begane grond vindt u een grote inkomhal die toegang geeft tot de woonkamer en trappenhal. Daarnaast is er een keuken, eetkamer met uitzicht op de tuin en een bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers en een badkamer. De zolder is nog niet ingericht, maar biedt volop mogelijkheden voor uitbreiding.

De tuin, bereikbaar via een zijpoort, biedt voldoende buitenruimte. Hoewel de woning energetische en esthetische renovaties nodig heeft, biedt het potentieel om een prachtig stadsverblijf te worden. Bovendien is de elektrische installatie conform.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem contact op via info@delbecque.immo of bel naar 050 45 03 45. Deze woning wordt aangeboden via Covast.

* * *

Carmersstraat 21 - 8000 Brugge - Deze prachtige, te renoveren stadswoning in het centrum van Brugge is een perfecte combinatie van stedelijk leven en rust nabij de Vesten. Alle nodige voorzieningen bevinden zich in de nabije omgeving. Met een ruime tuin, vier slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin om te genieten van deze woning. Het gelijkvloers bestaat uit een zeer ruime inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte en trappenhal. Verder is er een keuken, eetkamer met zicht op de tuin en bijkeuken beschikbaar. Het verdiep huisvest 4 volwaardige kamers en een badkamer. De zolder dient nog verder ingericht te worden maar biedt zeer veel uitbreidingsmogelijkheden. De stadstuin biedt voldoende buitenruimte en is te bereiken via een zijpoortje. Mits de nodige renovatiewerken op energetisch en esthetisch vlak kan hier een magnifieke woning van gemaakt worden! De woning beschikt over een conforme elektrische installatie! Maak snel uw afspraak op info@delbecque.immo of via 050 45 03 45. Deze woning wordt aangeboden via Covast.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
165 m2
Bewoonbare oppervlakte
295 m2
Referentie
6PX5XEA79QB5
Makelaar Code
3078-N
EPC Waarde
476 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€395.000 / Immo Delbecque
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com