Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Sint-Jakobsstraat 49
Kaart

Sint-Jakobsstraat 49

8000 Brugge Huis Te Koop
326 m² wonen
167 m² perceel

Ontdek dit charmante herenhuis, gelegen in het hart van Brugge, dat een perfecte mix biedt van ruimte en authentieke charme. Met een perceel van 167 m² en een bewoonbare oppervlakte van 326 m², is dit de ideale woning voor diegenen die op zoek zijn naar een royaal huis vol karakter.

Dankzij de centrale locatie ben je altijd dichtbij alle voorzieningen die Brugge te bieden heeft, zoals winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoersverbindingen beschikbaar.

Het herenhuis is verdeeld over meerdere verdiepingen. Op de begane grond vind je een voorkamer, berging, toilet, keuken en een dubbele leefruimte die toegang biedt tot een gezellige stadstuin. De bovenverdiepingen bieden extra kamers en tal van mogelijkheden voor verdere inrichting naar wens.

Kortom, dit herenhuis in Brugge is een droom voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en authenticiteit. Met een prachtige tuin, centrale ligging en talloze authentieke details is dit huis een echte parel. Deze woning wordt aangeboden via Covast. Wacht niet langer en plan snel een bezoek aan deze prachtige woning.

* * *

Sint-Jakobsstraat 49 - 8000 Brugge - Dit prachtige herenhuis is gelegen in het historische centrum van Brugge en biedt een unieke combinatie van ruimte en authentieke charme. Met een perceeloppervlakte van 167 m² en een bewoonbare oppervlakte van 326 m², is dit huis perfect voor wie op zoek is naar een ruime woning met karakter. De centrale ligging van dit herenhuis is een bovendien een groot voordeel. Met tal van winkels, restaurants en bezienswaardigheden in de buurt, bent u altijd dicht bij alles wat Brugge te bieden heeft. Bovendien zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. Het herenhuis is verdeeld over verschillende verdiepingen en beschikt op het gelijkvloers over een voorkamer, berging, toilet, keuken dubbele leefruimte die toegang biedt tot de leuke stadstuin. De verdiepingen bieden plaats aan enkele kamers en houden bovendien voldoende mogelijkheden in om verder rationeel in te richten. Kortom, dit herenhuis in Brugge is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en authenticiteit. Met een prachtige tuin, een centrale ligging en tal van authentieke details, is dit huis een echte parel. Deze woning wordt aangeboden via Covast. Aarzel niet en plan spoedig een bezoek aan deze prachtige woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 390.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.422
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
167 m2
Bewoonbare oppervlakte
326 m2
Referentie
B4RX78H6-PQO
Makelaar Code
3073-N
EPC Waarde
453 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€390.000 / Immo Delbecque
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com