Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Ontvangersstraat 2



immo Kaart

Ontvangersstraat 2, 8000 Brugge

Huis Te Koop in Brugge
245 m² wonen
3 slaapkamers

Ontvangersstraat 2 - 8000 Brugge - We zeggen het wellicht al eeuwen, maar het kan geen kwaad het af en toe eens te herhalen. Wat bepaalt de waarde van vastgoed ? Het antwoord is simpel en duidelijk : de ligging, de ligging en de ligging. Centraler kan je niet wonen binnen het Brugse ei. Alle winkels - de Noordzandstraat - net om de hoek, de stilte en idyllische - het Prinsenhof – voor je deur.
Een breed karakterpand, 16e-17e eeuws, met 4 traveeën, een zadeldak én fietsenpoortje. ‘Kunstig hersteld’ in 1994, naar een ontwerp van architect H. Davans in samenwerking met architect-urbanist D. Desmyter. Het pand straalt rust en authenticiteit uit en geniet bovendien van een heel privatief zongericht stadstuintje. De indeling is als volgt : een droge gewelfde kelder en kruipkelder. Op het gelijkvloers : inkomhal met vestiaire en trap, bureau, ruime living in leisteen met schouw/inbouwcassette en hoge ramen uitgevend op de tuin, ingerichte keuken in authentieke cementtegels en dito houten schouw met Delfts keramiek. Wasplaats, toilet, aparte zij-ingang voor fietsen.
1ste Verdiep : nachthal, masterbedroom in brede plancher (knappe schouw), 2de slaapkamer, badkamer met ligbad/douche, toilet, lavabo. 2de Verdiep (met vaste trap) : grote leefzolder open tot in de nok (bemerk het originele, genummerde dakgebinte), met veluxramen en dakkapel, sanitaire hoek met lavabo, technische ruimte met recente condensketel gas en boiler. Z/W georiënteerde tuin met 2 opbergplaatsen.
Overstromingsgevoeligheid : P-score : C. G-score : C.
Dit pand wordt u aangeboden met een RICHTPRIJS. Elk bod, hetzij lager, gelijk aan of hoger dan deze richtprijs zal aan de verkopers worden voorgelegd. De verkopers beslissen finaal op welke aanbieding zij zullen ingaan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 785.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
245 m2
Referentie
N4-UGY46PL-A
Makelaar Code
3728585
EPC Waarde
309 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
04 May 2024
€785.000 / Agence Coucke
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com