immo Kaart

, 8000 Brugge

Huis Te Koop in Brugge
220 m² wonen
79 m² perceel
2 slaapkamers

Historisch wonen in deze drie-kamer woning met twee parkeerplaatsen en berging aan de Verversdijk te Brugge. U kijkt vrij uit over het Reiewater naar het Minneboplein. De Verversdijk is vernoemd in de 13de eeuw naar de hier wonende rood- of blauwververs of werklui die het laken kleurden en gebruik maakten van het Reiewater. Nummer 8 is gebouwd in 1957 en geïnspireerd op 16de-eeuwse uitzichten met Brugse travee. Nummer 9 dateert uit 1946, de doorgang naar de parking erachter uit 1965. De woningen 8 en 9 zijn samengevoegd.
Tot zover de geschiedenis.

In onze tijd is het een aangename driekamerwoning die schuil gaat achter een mooie gevel (beschermd stadsgezicht). Op de begane grond bevindt zich een aangename, lichtrijke salon met open haard en betegeld met de typische zwart-wit vloer. Via de berging waar zich de wasmachine en droger bevinden komen we op de aangename binnenkoer.
Via de trap bereiken we de eerste verdieping en hier bevindt zich een charmante, royale en lichte eetkamer aan de voorzijde; een plek om blij van te worden. Een aparte lichtrijke zitkamer met planken vloer en balkenplafond, waar men eveneens geniet van veel lichtinval. De grote raampartijen in beide ruimtes tonen de langsvarende rondvaartboten, het Minneboplein en de Verversdijk in al hun glorie. Een heerlijk panoramisch uitzicht met altijd wel iets te zien.
De keuken is ingericht met vaatwasser, 4-pits fornuis en oven en voldoende kastruimte. De naastgelegen badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich de eerste ruime slaapkamer die plaats biedt aan een dubbel bed en een kastenwand. Een tweede ruime slaapkamer is voorzien van laminaat vloer. Volop charme door de zichtbare balkenconstructie en het uitzicht over het water. Een tweede badkamer is voorzien van douchecabine.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee parkeerplaatsen behorende bij de woning. Voor de fietsen is er een externe berging bereikbaar via de doorgang naar de achtergelegen parking.

Deze woning ligt op een toplocatie op een van de rustigste stukjes Rijen van het gezellige Brugse centrum, maar toch op enkele wandelminuten van het Belfort en het Koningin Astridpark.

De woning is momenteel verhuurd maar te bezichtigen na afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 789.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
79 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
5GC39NPLL9U1
Makelaar Code
13959
EPC Waarde
725 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20211104-0002488579-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
onbekend
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in gevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Feb 2022
€789.000 / KnoQue
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com