Home Te Koop Huis 8000 Brugge
Ronsaardbekestraat 35
Kaart

Ronsaardbekestraat 35

8000 Brugge Huis Te Koop
132 m² wonen
184 m² perceel

Bekijk deze uitgebreide woning op onze nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin. Deze ruime woning is door de jaren heen gerenoveerd, met onder andere hoogrendementsbeglazing in PVC, een vernieuwd centraal verwarmingssysteem, geïsoleerd dak en gemoderniseerde elektriciteit. Dit alles draagt bij aan een modern wooncomfort. De grote ruimtes maken het tot de perfecte plek voor een jong, actief gezin.

De centrale ligging zorgt ervoor dat alle voorzieningen, van winkels en supermarkten tot lokale bakkers en slagers, op loopafstand zijn. Ook het bruisende stadscentrum van Brugge is vlakbij.

Binnenkomend via de hal met vestiaire, betreed je de lichte woonkamer die overgaat in de moderne keuken met vaatwasser, elektrische kookplaten, oven en afzuigkap. Daarnaast zijn er een washok en een badkamer met een moderne inloopdouche, toilet en wastafel.

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers en een extra toilet. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar een derde slaapkamer mogelijk is, of een andere ruimte naar wens. Er kunnen zelfs twee kamers worden gecreëerd voor extra slaapruimte.

Geniet van de privacy in de zonnige tuin. Met zijn centrale locatie is dit instapklare, moderne huis ideaal voor elk gezin. (Stedenbouwkundige informatie is aangevraagd.)

BEGANE GROND
- Hal: 4 m²
- Woonkamer: 39 m²
- Keuken: 9 m²
- Badkamer: 5 m²

1E VERDIEPING
- Overloop: 5 m²
- Slaapkamer 1: 15 m²
- Dressing: 4 m²
- Slaapkamer 2: 16 m²

2E VERDIEPING
- Zolder: 35 m²

* * *

Ronsaardbekestraat 35 - 8000 Brugge - Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin Deze ruime woning heeft door de jaren heen wat renovatiewerken ondergaan. Zo is er hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), een volgens de norm geïsoleerde dak, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… allemaal zaken die ervoor zorgen dat het hedendaags en modern wooncomfort aanwezig is. Dit in combinatie met grote ruimtes maken van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen, bakkerijen, slagerijen,… op wandelafstand bereikbaar zijn alsook het bruisend stadscentrum van Brugge. Door de inkomhal met vestiaire, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geïnstalleerde badkamer met moderne inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 grote slaapkamers en extra toilet. Het 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap waar een 3de slaapkamer mogelijk is of een bestemming naar keuze van de nieuwe eigenaar. Deze kan perfect ingericht als 2 ruimtes waardoor meerdere (slaap)kamers kunnen worden gemaakt. Buiten kan men aangenaam vertoeven in de zonnige en privatieve tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal! (stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag) www.desmet-poupeye-assebroek.beGELIJKVLOERS
- Inkomhal: 4 m²
- Leefruimte: 39 m²
- Keuken: 9 m²
- Badkamer: 5 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal: 5 m²
- Slaapkamer 1: 15 m²
- Dressing: 4 m²
- Slaapkamer 2: 16 m²

2DE VERDIEP
- Zolder: 35 m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 344
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
184 m2
Bewoonbare oppervlakte
132 m2
Referentie
XFC5JKUKEDVQ
Makelaar Code
11200
EPC Waarde
236 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2023
€375.000 / De Smet & Poupeye
01 Jul 2022
€379.000 / De Smet & Poupeye
17 Jun 2022
€395.000 / De Smet & Poupeye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com