Home Huis 8200 Brugge
Lijsterbeekstraat 2
Kaart

Lijsterbeekstraat 2

8200 Brugge Huis
3 slaapkamers
€290.000

Ontdek deze charmante woning in Sint-Michiels, perfect gelegen aan belangrijke invalswegen. Terwijl u geniet van rust en privacy, bevindt u zich toch op wandelafstand van het station Brugge. De woning beschikt over een tuin en een oprit waar gemakkelijk twee auto's kunnen staan. Zowel de tuin als de poort zijn in 2022 prachtig opnieuw aangelegd. Voor extra veiligheid is er camerabewaking aan de voor- en achterzijde van de woning.

Deze woning biedt een gezellige, lichte eet- en woonkamer, ideaal voor ontspanning na een lange dag. De keuken is volledig vernieuwd in 2022 en komt met een hoogwaardig Boretti gasfornuis en een Amerikaanse koelkast die bij verkoop in de woning blijven. Aanpalend aan de keuken bevindt zich een koer, ideaal voor het plaatsen van fietsen. De koer is in 2022 volledig vernieuwd, inclusief een nieuw dak.

De woning biedt verder twee ruime, lichtovergoten slaapkamers op de eerste verdieping. Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping waar zich een geïsoleerde zolder (isolatiewerken uitgevoerd in 2023) bevindt die kan worden omgevormd tot een derde slaapkamer.

Nog steeds niet overtuigd? Plan vandaag nog uw bezoek door te bellen naar 0473/79.89.49 en ontdek zelf de vele mogelijkheden van dit prachtige huis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lijsterbeekstraat 2 - 8200 Brugge - Gezellige woning te Sint-Michiels, ideaal gelegen aan invalswegen, rustig en toch op wandelafstand van station Brugge.
Woning met tuin en oprit voor 2 wagens (tuin en poort heraangelegd in 2022). Zowel aan de voor als achterkant van de woning is er camerabewaking!
Rolluiken op beneden en bovenverdieping.
Volledig vernieuwde keuken (2022) met gasfornuis van Boretti en Amerikaanse frigo die blijven staan bij verkoop.
Badkamer op te frissen.
Lichtrijke eet- en woonkamer. Aanpalend aan de keuken bevindt zich een koer (dak koer vernieuwd in 2022) ideaal voor het plaatsen van fietsen.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers met veel lichtinval. Op de 2de verdieping (te bereiken met vaste trap) is de zolder momenteel geïsoleerd (2023) en deze ruimte kan ingericht worden als 3de slaapkamer.
Bezoek mogelijk na afspraak op 0473/79.89.49

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
385UJ70RMSET
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€290.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com