Home Huis 8310 Brugge
Dampoortstraat 6
Kaart

Dampoortstraat 6

8310 Brugge Huis
224 m² wonen
96 m² perceel
€299.000

Deze charmante woning met drie slaapkamers en een royale garage van 23 m² ligt in de Dampoortstraat in Sint-Kruis. Door zijn centrale ligging zijn alle benodigde voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen binnen handbereik.

Bij binnenkomst op de begane grond word je verwelkomd in een ruime inkomhal die leidt naar de woonkamer met eetplaats en aangrenzende keuken. Daarnaast heeft de begane grond ook nog een veranda met wasplaats en een toilet. Buiten is er een gezellige binnenplaats om van te genieten.

Op de eerste verdieping zijn er twee comfortabele slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een ligbad, een toilet en een wastafel. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, die momenteel bestaat uit één grote slaapkamer. Nog een niveau hoger vind je de zolderverdieping, ook bereikbaar via een vaste trap.

Het pand werd als asbestveilig geverifieerd. Hoewel het een EPC-waarde heeft van 488 kWh/(m² jaar) en daarmee onder de renovatieverplichting valt, hebben verbeteringen al plaatsgevonden. Zo zijn de zijgevel van de woning en het dak al geïsoleerd. Dit maakt deze woning een ideale keuze voor wie op zoek is naar een woning met potentieel die ze naar eigen smaak kunnen afwerken.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dampoortstraat 6 - 8310 Brugge - In de Dampoortstraat in Sint-Kruis vinden we deze charmante woning met drie slaapkamers én een grote garage van 23 m². Met zijn centrale ligging is de woning gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en dergelijke.

Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de inkomhal, de woonkamer met eetplaats met aansluitend de keuken. Verder vinden we nog een veranda met een wasplaats en een toilet. Buiten vinden we nog een gezellige koer.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en een wastafel. De tweede verdieping is ook te bereiken met een vaste trap en bestaat op dit moment uit één zeer ruime slaapkamer. Verder is er nog de zolderverdieping, alsook met vaste trap.

De woning werd als asbestveilig geïnventariseerd. Met een EPC-waarde van 488 kWh/(m² jaar) valt dit pand onder de renovatieverplichting. De zijgevel van de woning alsook het dak werd reeds geïsoleerd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 455
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1945
Grond oppervlakte
96 m2
Bewoonbare oppervlakte
224 m2
Referentie
XH--C3O27-M9
EPC Waarde
488 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231211-0003052607
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€299.000 / ERA Vandille
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com