Home Te Koop Huis 8310 Brugge
Vuurkruisenlaan 20
Kaart

Vuurkruisenlaan 20

8310 Brugge Huis Te Koop
239 m² wonen
5 slaapkamers

Gelegen in het residentiële woonpark van Male, omringd door groen, vindt u deze kwalitatief gebouwde villa. Alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich in de directe omgeving.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met gastentoilet. Het huis beschikt over een prachtige leefruimte met erker met zicht op de dreef. Aansluitend treft u de volledig ingerichte eiken keuken met eetplaats en zicht op de aangelegde tuin. De praktisch ingedeelde berging/wasplaats heeft een achterdeur naar de tuin en geeft toegang tot de brede garage.

Het huis biedt 4 comfortabele slaapkamers, een uitgeruste bureelruimte en een grote badkamer met zowel bad als douche. Daarnaast vindt u nog een handige bergzolder voor extra opslagruimte.

De woning presenteert zich met een mooie voortuin en oprit, maar de echte charme is de achtertuin. Deze is verscholen in het groen en biedt volop privacy. U kunt genieten van niet één maar twee terrassen en een charmant tuinhuis. Met een grondoppervlakte van 870m² hoeft u zich geen zorgen te maken over ruimtegebrek!

Deze goed onderhouden villa combineert hoge kwaliteit bouwmaterialen met een aantrekkelijke EPC-score van 186kWh/m². Kortom, een ruime, robuuste villa op een fantastische locatie! Ideaal voor wie houdt van rust en natuur, zonder in te boeten aan comfort.

* * *

Vuurkruisenlaan 20 - 8310 Brugge - Deze kwalitatief gebouwde villa is zeer leuk gelegen tussen het groen in een residentieel woonpark te Male.
Kortbij vinden we alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en diverse scholen.
De villa is instapklaar en werd steeds met de grootste zorg onderhouden!
Ze omvat volgende:
Ruime inkomhal met gastentoilet, mooie leefruimte met erker uitkijkend op de dreef, aansluitend de volledig ingerichte keuken in eik met eetplaats en zicht op de tuin, een praktische berging/wasplaats met achterdeur en een brede garage.
Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, een ingerichte bureelruimte, grote badkamer met bad en douche en een bergzolder.
Vooraan de woonst is een aangelegde voortuin met oprit en achteraan vinden we de leuke tuin, verscholen in het groen met de nodige privacy. Er zijn 2 terrassen aanwezig en een mooi tuinhuis. Aan ruimte is er geen gebrek in deze verzorgde villa!
De woning heeft tevens een mooie EPC-score van 186kWh/m². Ze is stevig gebouwd en afgewerkt met kwalitatieve materialen! De grondoppervlakte bedraagt 870m².
Kortom, een ruime kloeke villa op een zeer mooie ligging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 669.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.370
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Bewoonbare oppervlakte
239 m2
Referentie
5FOY1B49JYB6
EPC Waarde
186 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230522-0002898386-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
woonpark
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€669.000 / Lameire Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com