Home Huis 8310 Brugge
Blekkaard 17
Kaart

Blekkaard 17

8310 Brugge Huis
168 m² wonen
296 m² perceel
3 slaapkamers
€375.000

Gelegen in een rustige doodlopende straat in Assebroek, bieden we deze instapklare halfopen bel-étage woning aan. De woning pronkt met een zongerichte tuin en 3 tot 4 kamers, gesitueerd in de nabijheid van lokale voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en het AZ Sint-Lucas ziekenhuis. Bovendien ligt het centrum van Brugge slechts op 4 km afstand, wat de locatie een uitstekende mobi-score van 8,8 oplevert.

De woning verwelkomt je op het gelijkvloers met een inkomhal inclusief gastentoilet. Hier vind je ook een kamer die kan dienen als extra slaapkamer, opslagruimte of kantoorruimte. De ruime garage, uitgerust met een elektrische poort en wasruimte, verleent directe toegang tot de prachtige zonnige tuin. Het westelijk georiënteerde terras is perfect om te relaxen en te genieten van de middagzon tot de zonsondergang. Daarnaast beschikt de tuin over een tuinhuis, houtberging en twee regenwaterputten met een capaciteit van 4000L en 6000L. Parkeergelegenheid wordt aangeboden op de ruime oprit die plaats biedt voor twee auto's.

Via de trap bereik je de eerste verdieping waar een lichte en ruime open woonruimte te vinden is met een gezellige houtkachel. Aangrenzend bevindt zich de volledig geïnstalleerde open keuken, voorzien van recent vernieuwde apparatuur. De tweede verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met douche.

De woning wordt verder gekenmerkt door haar uitstekende staat van onderhoud, met onder andere vernieuwde PVC ramen, tien zonnepanelen, een geïsoleerd dak, goedgekeurde elektriciteit en een recente condensatieketel, wat resulteert in een EPC-label C. Het huis is bovendien asbestveilig bevonden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Blekkaard 17 - 8310 Brugge - Rustig gelegen, instapklare halfopen bel-étage woning met zongerichte tuin en 3/4 kamers in doodlopende buurt te Assebroek.
Deze woning bevindt zich op een toplocatie te Assebroek op wandel- en fietsafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, slechtst op 400m van het AZ Sint-Lucas ziekenhuis en op 4km van centrum Brugge (mobi-score 8,8).

De indeling van de woning:
- Gelijkvloers: inkom met gastentoilet, een kamer die dienst kan doen als vierde slaapkamer, bergruimte of plaats voor vrij beroep/ bureau aangezien deze volledig afgesloten is van uw privé. De ruime garage met elektrische poort inclusief wasplaats geeft directe toegang tot de zonnige tuin. Het westelijk gericht terras is ideaal om te genieten van de zon vanaf de middag tot zonsondergang. In de tuin vind je ook een tuinhuis en houtberging. Er zijn 2 regenwaterputten van 4000L en 6000L.
Op de oprit is ruimte voor 2 auto’s.

- Eerste verdieping: een lichtrijke open leefruimte met houtkachel en aansluitend een volledig uitgeruste open keuken, waarvan de toestellen recent zijn vernieuwd.

- Tweede verdieping; drie slaapkamers, een apart toilet en badkamer met douche.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de meubelen en op maat gemaakte gordijnen van het huis over te nemen tegen een overeen te komen prijs.

De volledige woning heeft vernieuwde PVC ramen, 10 zonnepanelen, geïsoleerd dak, goedgekeurde elektriciteit en recente condensatieketel wat zorgt voor EPC-label C. Daarnaast is de woning ook asbestveilig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 971
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
296 m2
Bewoonbare oppervlakte
168 m2
Referentie
FK725AU3N044
EPC Waarde
264 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
202401180003111773
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€375.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com