Home Te Koop Huis 8310 Brugge
Antonis De Rooverestraat 8
Kaart

Antonis De Rooverestraat 8

8310 Brugge Huis Te Koop
362 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gesitueerde, ruime woning, compleet met een grote garage. Zodra u binnenkomt, wordt u begroet door de inkomhal die u begeleidt naar de gezellige woonkamer en functionele keuken. Een praktisch toilet is ook beschikbaar op de begane grond. De bovenverdieping onthult drie royale slaapkamers en een comfortabele badkamer voor uw gemak. Daarnaast is er een grote zolderruimte die talloze mogelijkheden biedt.

De locatie van dit pand is uiterst aantrekkelijk - het ligt vlakbij een natuurgebied, een bos en een zwembad. Binnen handbereik vindt u ook scholen, openbaar vervoer en winkelcentra, wat het ideaal maakt voor gezinnen en professionals. Bovendien is het centrum van Brugge slechts een korte fietsrit verwijderd.

Let op: dit betreft een particuliere verkoop, geen immobiliënkantoor betrokken. Begin aan uw nieuw avontuur in een huis dat comfort, ruimte en een fantastische locatie combineert.

* * *

Antonis De Rooverestraat 8 - 8310 Brugge - Deze goed gelegen ruime woning met grote garage bestaat uit inkomhal,keuken,woonkamer,toilet. Op de bovenverdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer en een grote zolderruimte. Het is zeer goed gelegen nabij een natuurgebied,bos en zwembad,vlakbij scholen , openbaar vervoer en winkelcentra. Brugge centrum is op fietsafstand.
Geen IMMO kantoor !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
362 m2
Referentie
1GHU8-JP8YRG
EPC Waarde
327 kWh/m2
EPC Label
D
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€340.000 / Particulier
26 Mar 2024
€356.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com