Home Te Koop Huis 8310 Brugge
Bossuytlaan 43
Kaart

Bossuytlaan 43

8310 Brugge Huis Te Koop
227 m² wonen
450 m² perceel
3 slaapkamers

Deze instapklare woning, ideaal voor gezinnen, ligt in de buurt van het centrum van Brugge. Het is gunstig gelegen nabij winkels, scholen en een natuurgebied. De woning is de afgelopen jaren gerenoveerd en voorzien van hoogrendementsglas, een volledig uitgeruste KVIK-keuken met BOSH-apparaten, een energiezuinige BOSH-boiler en nieuwe vloeren op de begane grond en eerste verdieping.

Er zijn ook verschillende energiebesparende maatregelen genomen, waaronder de installatie van zonnepanelen, isolatie van de zolder en spouwmuurisolatie van de buitenmuren.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot de open, lichte woonruimte en de aangrenzende keuken. De keuken biedt toegang tot een ruime droge kelder en een berging met gastentoilet.

Op de eerste verdieping vind je drie kamers en een badkamer. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar een ruime, geïsoleerde zolder is die kan worden omgevormd tot extra kamers of hobbyruimte.

Achter de woning ligt een groot terras dat overgaat in een grote groene tuin. Via de oprit aan de zijkant bereik je de garage met ruimte voor een auto en/of fietsen.

Let op: dit is geen immo-aanbieding.

* * *

Bossuytlaan 43 - 8310 Brugge - Deze instapklare gezinswoning bevindt zich vlakbij centrum Brugge en in de nabijheid van winkels, scholen en een natuurgebied.
Doorheen de laatste jaren werd de woning gerenoveerd met hoogrendement glas, een uitgeruste KVIK keuken met BOSH toestellen, energiezuinige BOSH boiler en vloeren op gelijkvloers en de eerste verdieping. Ook op energie vlak werden inspanningen geleverd. Zo is de woning uitgerust met zonnepanelen, is de zolder geïsoleerd en werden de buitenmuren voorzien van spouwmuur isolatie.
Wanneer je de woning betreedt, kom je in een ruime hal. Via deze gang kan je naar boven of naar de open lichtrijke leefruimte met aansluitende keuken. In de keuken is er enerzijds toegang tot de ruime droge kelder en anderzijds naar de berging met gastentoilet.
Op de eerste verdieping zijn 3 kamers en een badkamer. Via een vaste trap ga je naar het tweede verdiep waar er nog een ruime geïsoleerde zolder is die nog mogelijkheden biedt tot nog extra kamers of hobbyruimte.
Achter de woning bevindt zich een ruim terras met aansluitende grote groene tuin. Via de oprit aan de zijkant bereik je de garage met ruimte voor een auto en of fietsen.

GEEN IMMO

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
450 m2
Bewoonbare oppervlakte
227 m2
Referentie
XNEYYWHEYXY8
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240325-0003188647-RES-1
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€430.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com