Home Huis 8380 Brugge
Polderweg 77
Kaart

Polderweg 77

8380 Brugge Huis
2 slaapkamers
€245.000

Op zoek naar een prachtige bel-etage in Zeebrugge? Deze schitterende woning beschikt over 2 slaapkamers en is door de jaren heen flink gerenoveerd. Hoewel de keuken wat ouder is, is deze nog perfect functioneel en worden alle toestellen bij de woning geleverd.

Een van de geweldige kenmerken van dit huis is de aanwezigheid van 8 zonnepanelen, wat zorgt voor een duurzame energievoorziening. De gasboiler is in 2011 vervangen en draagt bij aan de efficiënte verwarming van het huis. Daarnaast profiteert de woning van dakisolatie in het schuine dak, waardoor u kunt profiteren van een comfortabele en energie-efficiënte leefomgeving.

Niet alleen de binnenkant van dit huis is vernieuwd, maar ook de buitenkant is onderhanden genomen. Zo zijn de ramen, de voordeur en de garagedeur allemaal vernieuwd, waardoor de buitenkant van de woning een frisse en moderne look heeft.

Kortom, deze bel-etage in Zeebrugge combineert comfort, functionaliteit en duurzaamheid op een geweldige locatie. Mis deze kans niet en kom deze prachtige woning eens van dichtbij bekijken.

* * *

Polderweg 77 - 8380 Brugge - Bel-etage te Zeebrugge met 2 slaapkamers, door de jaren heel veel gerenoveerd. De keuken is gedateerd maar kan gerust nog gebruikt worden. Toestellen blijven erin.
8 zonnepanelen, gasboiler vervangt in 2011. Dakisolatie gebeurt aan de schuine dak. Ramen, voordeur en garagedeur vernieuwt.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1969
Referentie
CYZJF6DEWCP9
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€245.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com