Home Te Koop Huis 8380 Brugge
Sint-Lenardsstraat 45
Kaart

Sint-Lenardsstraat 45

8380 Brugge Huis Te Koop
610 m² wonen
1300 m² perceel
8 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gerenoveerde hoeve, gelegen tussen Brugge en Knokke op een royaal perceel van 13 are. Deze unieke vastgoedparel bevindt zich in een rustige, charmante buurt, verscholen in het groen van de polders. Zowel natuur, stad als kust zijn binnen handbereik, makkelijk bereikbaar met fiets, openbaar vervoer of auto.

Deze bijzondere hoeve bestaat uit niet één, maar drie huizen vol authenticiteit en charme, ideaal voor diverse woonvormen zoals cohousing, kangeroewoningen, bed & breakfast, bedrijfshuisvesting of de combinatie van wonen en werken met een atelier. De indeling leent zich ook perfect voor de inrichting van verschillende appartementen of lofts.

Bezoeken aan deze unieke vastgoedkans kunnen gepland worden op donderdagochtend vanaf 8:30. De vraagprijs bedraagt 820.000 euro.

Het eerste huis omspant een royale 268 m², met boven een ruime living, recent vernieuwde open keuken, comfortabele badkamer en drie slaapkamers. Beneden vind je nog twee extra slaapkamers, een grote inkomhal en verschillende ruimtes voor opslag of invulling naar keuze, zoals een bibliotheek of bureau.

In het tweede huis, met een oppervlakte van 165 m², geniet je beneden van een open leefruimte met keuken en badkamer. Boven bevindt zich een zeer ruime slaapkamer van maar liefst 70 m² die makkelijk opgesplitst kan worden in twee aparte kamers.

Het derde huis van 177 m² is een open ruimte met atelier, bar en mezzanine, ideaal als werkruimte. De renovatie van deze ruimte heeft gezorgd voor een uniek sfeer.

Alle drie de huizen kijken uit op een gezellig binnenplein met tuin, bieden ruime parkeermogelijkheden en fietsenberging. Bovendien zijn er ook twee regenputten aanwezig.

* * *

Sint-Lenardsstraat 45 - 8380 Brugge -
Tussen Brugge en Knokke ligt deze gerenoveerde hoeve die uit drie huizen bestaat gelegen op 13are. Het is gelegen in een gezellige en rustig buurt te midden de polders. Je kan genieten van de natuur, de stad en de zee. Dit alles is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto.
Dit huizencomplex met authentieke elementen heeft zeer veel mogelijkheden, bijvoorbeeld om een cohousing op te starten, als kangeroewoning, B&B, een bedrijf te huisvesten, woonhuis met atelier, verschillende appartementen of loften ...

Bezoeken zijn mogelijk op donderdagvoormiddag vanaf 8u30 na afspraak
Vraagprijs 820.000 euro

Het eerste huis (268 m²)

De bovenverdieping bestaat uit een grote gezellige living, een recente open keuken, een badkamer met douche en bad en 3 slaapkamers. De benedenverdieping bestaat uit 2 slaapkamers uit een grote inkom, een gang met een rustieke deur, 2 opslagruimtes, bibliotheek en bureau. Dit alles bevindt zich in goede staat.

Het tweede huis (165 m²)

De benedenverdieping bestaat uit een open living en open keuken en badkamer
De bovenverdieping bestaat uit een zeer ruime slaapkamer (70 m²). Er is de mogelijkheid om van de grote slaapkamer twee slaapkamers te maken.

Het derde huis (177 m²)

Bestaat uit een open ruimte (atelier), bar, mezzanine en werkruimte. Dit gerenoveerd huis heeft een aangename sfeer.

Deze drie huizen kijken uit op een binnenterras/tuin met veel parkeermogelijkheid en fietsenberging. Ook 2 regenputten


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 820.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1300 m2
Bewoonbare oppervlakte
610 m2
Referentie
Y1BRF27RFSU9
EPC Waarde
315 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€820.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com