Home Te Koop Huis 1000 Bruxelles
Rue Des Pierres - Steenstraat 53
Kaart

Rue Des Pierres - Steenstraat 53

1000 Bruxelles Huis Te Koop

Deze woning wordt te koop aangeboden door de eigenaar zonder tussenkomst van een makelaar. De vraagprijs begint op €750.000. Voor meer informatie, documenten en foto's kunt u contact opnemen via WhatsApp.

Deze woning is een fantastische investering met een hoog rendement op uw inleg. Het levert momenteel €6700 per maand op aan huurinkomsten. U bespaart ook nog eens €2000 per jaar op onroerende voorheffing. Dankzij de recente totaalrenovatie, waaronder nieuwe kozijnen met uitstekende geluids- en warmte-isolatie, deuren, elektriciteit, sanitair, verwarming en schilderwerk, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudswerkzaamheden. Bovendien heeft dit pand lage energiekosten en zijn er geen extra kosten voor een syndicus.

Geniet van de droomlocatie op slechts 50 meter van de Grote Markt, in een veilige omgeving vlakbij het centrale politiebureau. Restaurants, cafés, openbaar vervoer, scholen, bioscopen en theaters liggen allemaal op een steenworp afstand.

Het pand bestaat uit verschillende delen. In de kelder vindt u een wc, douche, gemeenschappelijke ruimtes en een handelsruimte van 20 m². Op de begane grond is er een commerciële ruimte van 25 m² met een grote raampartij die uitkijkt op de straat.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich twee studio's van 25 m². Beide zijn uitgerust met een woonkamer, keuken, ruimte voor een tweepersoonsbed of bureau, een douche en een apart toilet.

Tot slot is er een lichte duplex van 40 m² met uitzicht op het stadhuis. Deze bevat een woonkamer met keuken, ruimte voor een tweepersoonsbed of bureau en een apart toilet op de onderste verdieping. De bovenverdieping heeft een slaapkamer en een badkamer met een douche en toilet.

* * *

Rue Des Pierres - Steenstraat 53 - 1000 Bruxelles - Vente de particulier à particulier. Pas d'agences !
Faire offre à partir de 750 000€.

Contact sur WhatsApp uniquement : présentez-vous, et vous recevrez tous les documents, photos et infos pour les visites.

ATOUTS
- Énorme rentabilité locative: 6700 €/mois actuellement
- Pas de précompte immobilier : 2000 € d’économies par an
- Charges faibles car peu de consommations énergétiques et pas de syndic
- Rien à faire dans la maison car rénovation totale très récente : châssis (excellente isolation phonique et énergétique), portes, électricité, plomberie, chaudière, peinture
- Localisation rêvée, à 50m de la Grand-Place, et environnement sûr, avec le commissariat de police central à deux pas
- À proximité immédiate des restos, cafés, transports en commun, écoles, cinémas, théâtres

DESCRIPTION
La maison comprend de bas en haut :

1) Caves : WC et douche indépendants + espaces communs et compteurs + local de 20 m² pour le commerce

2) Commerce de 25 m² : grande vitrine avec vue sur rue + réduit d’1 m² (commerce de détail actuellement, mais avis positif reçu pour Horeca)

3) Petits réduits dans la cage d’escalier : espaces de stockage et chaudière

4) Deux studios de 25 m² aux 1er et 2e étages : séjour avec cuisine équipée + espace pour lit double ou bureau + douche + WC séparés

5) Duplex lumineux de 40 m² avec vue sur l'Hôtel de Ville. En bas : séjour avec cuisine équipée + espace pour lit double ou bureau + WC séparés. En haut : chambre + salle de bain (douche + WC)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1958
Referentie
4FXIU0TC21BI
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€750.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com