Kaart

1120 Neder-Over-Heembeek Huis Te Koop
200 m² wonen
297 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige, nieuwe woning in Neder-Over-Heembeek. Gesitueerd in een sfeervolle nieuwe buurt grenzend aan het rustige Craetbos en op korte afstand van allerlei gemakken zoals winkels, sportfaciliteiten en scholen. Ook openbaar vervoer is nabij met bus 83 en met de R0 ringweg en de luchthaven binnen handbereik.

Deze eigentijdse thuis van 200 vierkante meter biedt comfort over drie verdiepingen. De begane grond verwelkomt u met een hal die direct leidt naar een eigen garage. Tevens bevinden zich hier een wasruimte, een master slaapkamer met toegang tot één van de twee terrassen en de mooie tuin, een eigen badkamer met douche en een buitenparkeerplaats.

Op de eerste verdieping wordt u getrakteerd op een ruime lichte woonkamer van bijna 58 vierkante meter met een volledig uitgeruste open keuken. Vanaf deze verdieping heeft u toegang tot het tweede terras dat via een trap naar de tuin leidt. De tweede verdieping huisvest ten slotte nog twee slaapkamers en een extra badkamer.

Hoogwaardige afwerking en aandacht voor energie-efficiëntie (met optimale isolatie, vloerverwarming via warmtepomp en dubbele ventilatie) maken dit de perfecte thuis voor modern wonen. Met een EPC-classificatie van A-, is het een milieuvriendelijke keuze.

Let op, de grondverkoop is onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen aan 21% btw. Voor meer informatie kunt u terecht bij L&P!

Deze beschrijving is zorgvuldig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor potentiële kopers uw woning gemakkelijker online kunnen vinden.

* * *

NEDER-OVER-HEEMBEEK - Op een steenworp afstand van de toekomstige Europese school, in een nieuwe wijk aan de rand van het kleine Craetbos en dicht bij tal van faciliteiten (winkels, sportfaciliteiten, 83 bus, R0 ring, luchthaven), prachtig NIEUW HUIS (3slpk/1badk/1douche) met 3 gevels van 200 m² met 2 TERRASSEN en een mooie TUIN. Verdeeld over 3 verdiepingen bestaat de begane grond uit een hal, een afgesloten GARAGE met directe toegang tot de hal, een nachthal met toilet, een wasruimte, een hoofdslaapkamer met toegang tot het terras en de tuin, een en-suite badkamer met douche (wastafel, douche) en een buiten PARKEERPLAATS. Op de eerste verdieping een grote, heldere woonkamer van 57,6 m² met een super ingerichte open keuken, een terras dat via een trap toegang geeft tot de tuin. De 2de verdieping bestaat uit twee slaapkamers en een badkamer (wastafel, bad, WC). De woning heeft een eigentijdse architectuur, een hoogwaardige binnenafwerking en een hoog niveau van energie-efficiëntie (optimale isolatie, warmtepomp met vloerverwarming, dual-flow ventilatie). EPC A-. Verkoop van de grond onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen onderworpen aan 21% btw stelsel. Meer informatie bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
297 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
ACWJR8091PO5
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€595.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com