Kaart

1120 Neder-Over-Heembeek Huis Te Koop
271 m² wonen
405 m² perceel
4 slaapkamers

In Neder-Over-Heembeek, aan de rand van het charmante Craetbos en dicht bij allerlei voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten, scholen en openbaar vervoer, staat dit schitterende nieuwe huis (4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 douches) met 3 gevels en een oppervlakte van 271 m². Het beschikt over 3 terrassen en een prachtige tuin.

Het huis, verdeeld over 4 niveaus, biedt op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, een afgesloten garage met directe toegang tot de hal, een nachthal met toilet, een slaapkamer met toegang tot het terras en de tuin, een en-suite doucheruimte en een extra buitenparkeerplaats.

De grote, lichte woonkamer van 58 m² met goed uitgeruste open keuken vind je terug op de eerste verdieping. Hier is ook een terras dat via een trap toegang geeft tot de tuin. Op de tweede verdieping tref je een slaapkamer met eigen doucheruimte en toegang tot een klein terras, twee extra slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een wasmachine/droger.

De hoogstaande architectuur en afwerking van het huis zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Bovendien is het zeer energie-efficiënt dankzij optimale isolatie, vloerverwarming via een warmtepomp en ventilatie. De zolder kan nog naar wens verbouwd worden tot extra slaap- en studeerkamer en badkamer.

Bij aankoop van dit huis is de grond onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen aan 21% btw. Contacteer L&P voor meer informatie over dit prachtige nieuwe huis in Neder-Over-Heembeek!

* * *

NEDER-OVER-HEEMBEEK - Op een steenworp afstand van de toekomstige Europese school, in een nieuwe wijk aan de rand van het kleine Craetbos en dicht bij tal van faciliteiten (winkels, sportfaciliteiten, 83 bus, R0 ring, luchthaven), prachtig NIEUW HUIS (4slpk/1badk/2douche) met 3 gevels van 271 m² met 3 TERRASSEN en een mooie TUIN. Verdeeld over 4 verdiepingen bestaat de begane grond uit een hal met gastentoilet, een afgesloten GARAGE met directe toegang tot de hal, een nachthal met toilet, een slaapkamer met toegang tot het terras en de tuin, een en-suite doucheruimte (wastafel, douche) en een buiten PARKEERPLAATS. Op de eerste verdieping een grote, heldere woonkamer van 58 m² met een super ingerichte open keuken, een terras dat via een trap toegang geeft tot de tuin. Op de 2de verdieping, een slaapkamer die uitgeeft op een klein terras en een aangrenzende doucheruimte (wastafel, douche), twee andere slaapkamers, een badkamer (wastafel, bad, ruimte voor wasmachine/droger). De zolder kan worden verbouwd (slaapkamer + studeerkamer + badkamer). De woning heeft een eigentijdse architectuur, een hoogwaardige binnenafwerking en een hoog niveau van energie-efficiëntie (optimale isolatie, warmtepomp met vloerverwarming, dual-flow ventilatie). EPC A-. Verkoop van de grond onderworpen aan 12,5% registratierechten en de gebouwen onderworpen aan 21% btw stelsel. Meer informatie bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 770.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
405 m2
Bewoonbare oppervlakte
271 m2
Referentie
VUUAG0UN4L6D
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€770.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com