Home Huis 5660 BrÜly
Rue Grande 67
Kaart

Rue Grande 67

5660 BrÜly Huis
5 slaapkamers
€275.000

Te koop: Unieke kans om eigenaar te worden van een historisch douanehuis in het schilderachtige Bruly. Dit pand, gesitueerd op een perceel van 2 are 68 ca, biedt een ontspannende woonomgeving en talrijke renovatiemogelijkheden.
Het pand beschikt over ruime kamers verspreid over drie verdiepingen, kelders, drie aparte ingangen en twee trappenhuizen, wat veel mogelijkheden biedt voor creatieve inrichting. De houten ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Met ongeveer twintig kamers die klaar staan om naar eigen wens verbouwd te worden, zijn de mogelijkheden oneindig. Zet je fantasie aan het werk en benut het potentieel van deze kamers ten volle.
Deze locatie combineert het beste van twee werelden; de nabijheid van Rocroi en Couvin voor praktische behoeften, terwijl je tegelijkertijd geniet van de rust van het platteland. Bovendien zorgt de nabijheid van de E420 (rondweg Couvin) voor een gemakkelijke verbinding met andere plaatsen.
Neem contact met ons op om dit charmante pand te bezichtigen en ontdek alle mogelijkheden die dit object en de omgeving te bieden heeft.
Biedingen kunnen starten vanaf 295.000 euro.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue Grande 67 - 5660 BrÜly - Te koop: Voormalig douanehuis in Bruly, een unieke kans in dit charmante landelijke gebied. Dit historische pand, genesteld op 2 are 68 ca, belooft een verjongende woonomgeving en talloze verbouwingsmogelijkheden.
Met 3 ruime verdiepingen, kelders, 3 aparte ingangen en 2 trappenhuizen biedt dit pand royale ruimtes die bevorderlijk zijn voor creativiteit. De ramen zijn gemaakt van hout met dubbele beglazing.
Met ongeveer twintig kamers die gemakkelijk kunnen worden verbouwd, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je verbeelding de vrije loop en maak optimaal gebruik van het potentieel van deze ruime kamers.
De nabijheid van Rocroi en Couvin voegt een praktische dimensie toe aan dit uitzonderlijke aanbod. Profiteer van de voorzieningen en diensten in de buurt en geniet tegelijkertijd van de rust en stilte van deze schilderachtige streek. Bovendien maakt de afrit van de E420 (rondweg Couvin) het gemakkelijk om andere bestemmingen te bereiken.
Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat je verleiden door de charme van dit object en de wonderen die de omliggende regio te bieden heeft.
Doe een bod vanaf 295.000 euro

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
2N7PX23ZWC18
Makelaar Code
224-34
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€275.000 / C21 Immo Michaux
13 Jan 2024
€295.000 / C21 Immo Michaux
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com