Home Te Koop Huis 9255 Buggenhout
Molenstraat 100
Kaart

Molenstraat 100

9255 Buggenhout Huis Te Koop
1.514 m² perceel

Ontdek deze solide te renoveren woning, gelegen op een ruim perceel van 15 are in het charmante Opstal. Ondanks dat de open bebouwing renovatie behoeft, biedt het een wereld aan potentieel. De indeling van het gelijkvloers omvat een inkomhal, een royale leefruimte en een keuken die klaar is voor modernisering, alsook een apart toilet. De bovenverdieping herbergt 3 slaapkamers, een badkamer en een zolder. Daarnaast heeft de woning ook een kelder.

De mogelijkheid bestaat om de woning uit te breiden, en als extra troef is er een vrijstaande garage en bijgebouw in de tuin aanwezig. De ligging is ideaal, in het hartje van Opstal, nabij het centrum, treinstations (Buggenhout of Heizijde), winkels en scholen.

Met enige renovatie kan deze vrijstaande woning, gelegen op een uitzonderlijk groot perceel van 15 are, transformeren tot een ware parel op een uitstekende locatie. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u terecht bij tom@immotijl.be of bel naar 052690691.

* * *

Molenstraat 100 - 9255 Buggenhout - Te renoveren woning in Opstal, perceel van 15 are!

Op een prachtig perceel van ruim 15 are vindt u deze solide woning te Opstal. Deze open bebouwing is te renoveren en heeft enorm veel potentieel. Indeling gelijkvloers: inkomhal, grote leefruimte, te moderniseren keuken, apart toilet. Boven zijn er 3 slaapkamers, badkamerruimte en zolder. Tevens kelder aanwezig.

Uitbreiding van de woning is mogelijk. Extra troef is de vrijstaande garage en bijgebouw in de tuin. Centraal gelegen in het populaire Opstal, kortbij centrum, station (Buggenhout of Heizijde), winkels en scholen.

Mits renovatie wordt deze vrijstaande woning, mede dankzij een uitzonderlijk perceel van 15 are, een pareltje op een zeer goede locatie. Meer info en bezoeken bij tom@immotijl.be en 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
1.514 m2
Referentie
FLSNC7YT4GI5
Makelaar Code
5866093
EPC Waarde
954 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€345.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com