Kaart

Vierhuizen 41

9255 Buggenhout Huis Te Koop
1692 m² wonen
12302 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtig gerenoveerde bungalow, gevestigd op een royaal perceel van 12a 30ca. De woning combineert comfortabel wonen met ruimte en energie-efficiëntie dankzij de warmtepomp, het ventilatiesysteem D en de 10 zonnepanelen. Bovendien leveren het gunstige EPC en de conforme elektriciteit ook gemoedsrust op.

Met een riante bewoonbare oppervlakte van 169 m², beschikt deze woning over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Als we de woning betreden, worden we verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang biedt tot de lichte leefruimte, met uitzicht op de royale zuidwestelijk gerichte tuin en terras. Aansluitend vinden we een keuken - nog naar keuze te installeren met een budget van €15.000 - en een praktische berg- en wasruimte.

Daarnaast zijn er 3 volwaardige slaapkamers, waaronder een masterbedroom met een ensuite badkamer. Er is tevens een tweede badkamer uitgerust met een ligbad en dubbele wastafel. Voor extra opbergruimte is er een bergzolder en een bijgebouw/atelier van ongeveer 65 m², ideaal voor hobby's, zelfstandige activiteiten of opslag.

Parkeren is geen probleem dankzij de ruime oprit en het bijgebouw. De centrale locatie zorgt ervoor dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Voor attesten, een gratis schatting of meer informatie, neem contact op met Arthur van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of info@arthur.be.

* * *

Vierhuizen 41 - 9255 Buggenhout - Deze prachtige bungalow, gelegen op een perceel van 12a 30ca, werd recent gerenoveerd en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en ruim wonen. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gunstige centrale ligging, een ruim bijgebouw, een warmtepomp, ventilatiesysteem D en 10 zonnepanelen, is deze woning een unieke gelegenheid. Het gunstig EPC en conforme elektriciteit zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor gemoedsrust. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 169 m² en is als volgt ingedeeld: Ruime inkomhal met toilet, lichtrijke leefruimte met zicht op de ruime zuidwest gerichte tuin en terras, een nog (vrij te kiezen - budget 15.000 euro incl.) te plaatsen keuken en een berg/-wasplaats. De centrale inkomhal biedt ook toegang tot een bureau/bergruimte, 3 volwaardige slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een ensuite badkamer (douche en lavabo) en een tweede badkamer (ligbad en dubbele lavabo). Daarnaast beschikt deze woning over een bergzolder en een handig bijgebouw/atelier van ongeveer 65 m², perfect voor hobby's, zelfstandige activiteit en opslag. Voldoende parkeergelegenheid, zowel op de ruime oprit als in het bijgebouw. Met een gunstige centrale ligging ben je nooit ver weg van winkels, scholen, en openbaar vervoer. Mis deze kans niet! BEZOEKDAG OP AANVRAAG! Attesten beschikbaar op: www.arthur.be. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Arthur van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 568.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.015
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
12302 m2
Bewoonbare oppervlakte
1692 m2
Referentie
JA9ZFDICRHX4
Makelaar Code
5927260
EPC Waarde
213 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3016792
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€568.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com