Home Huis 9255 Buggenhout
Lentepark 80
Kaart

Lentepark 80

9255 Buggenhout Huis
1422 m² wonen
4662 m² perceel
3 slaapkamers
€309.000

Op zoek naar een woning die u naar eigen smaak kunt opknappen? Deze woning, gebouwd in 1978, is gelegen in de rustige wijk Buggenhout. Het biedt een uitstekende verbinding naar het stadscentrum en is opgetrokken in beton.

Bij binnenkomst treft u de inkomhal met gastentoilet aan. De lichtrijke woonkamer, voorzien van een open pelletkachel, zorgt voor een gezellige en warme sfeer. De keuken met tuinzicht en aangrenzende berging bieden alle gemakken die u nodig heeft.

De bovenverdieping van de woning bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Ook is er een stockagezolder beschikbaar voor extra opslagruimte.

Een inpandige garage met mezzanine is eveneens inbegrepen. Hier kunt u uw auto veilig stallen of de ruimte gebruiken voor andere doeleinden.

De tuin, georiënteerd naar het noordoosten, is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust. Bovendien is de woning voorzien van driedubbele beglazing voor extra comfort en energiebesparing.

Gelegen op loopafstand van het centrum en met een ideale toegang tot belangrijke wegen en nabijgelegen gemeenten, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar rust met tegelijkertijd een vlotte bereikbaarheid.

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, neem contact op met Tom van IMMO ARTHUR SEGERS via info@arthur.be of bel naar 052/46.00.00. Wenst u een GRATIS schatting van uw eigendom? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lentepark 80 - 9255 Buggenhout - Deze verder op te frissen woning is gelegen in een uiterst rustige wijk met een perfecte verbinding naar het centrum van Buggenhout. De woning werd gebouwd in 1978 en is volledig opgebouwd in betonnen welving. De indeling ervan is als volgt: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open (pellet)haard, keuken met zicht op tuin en aansluitende berging. De bovenverdieping telt 3 slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Stockagezolder aanwezig. De woning beschikt bovendien over een inpandige garage met mezzanine. In de noordoost-georiënteerde tuin is het heerlijk genieten van de rust. De woning werd reeds volledig voorzien van driedubbele beglazing. Gelegen op wandelafstand van het centrum van Buggenhout en met een ideale verbinding naar de grote invalswegen en buurgemeenten. Wenst u een GRATIS SCHATTING van uw eigendom, extra informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer Tom van IMMO ARTHUR SEGERS via info@arthur.be of 052/46.00.00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 309.000
Kadastraal Inkomen
€ 877
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
4662 m2
Bewoonbare oppervlakte
1422 m2
Referentie
RVSSC3BHRXAX
Makelaar Code
5922565
EPC Waarde
382 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
3070546
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€309.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com