Home Te Koop Huis 9255 Buggenhout
Broekstraat 36
Kaart

Broekstraat 36

9255 Buggenhout Huis Te Koop

Op zoek naar een rendabele investering in onroerend goed? Overweeg deze opbrengsteneigendom in het hart van Opstal! Het pand bestaat uit twee verhuurde appartementen en drie staanplaatsen, een kans die u niet wilt missen als u een slimme investeerder bent. Volledig gerenoveerd in 2019, voldoet deze woning aan alle normen.

Het gebouw beschikt over een gelijkvloers appartement met twee slaapkamers, een royale bewoonbare oppervlakte van meer dan 80 vierkante meter en een terras van 6 vierkante meter. De eerste verdieping herbergt een duplexappartement met drie slaapkamers, een mooie leefruimte en extra zolderoppervlakte. De totale bewoonbare oppervlakte van de duplex is 110 vierkante meter en heeft ook een terras van 9 vierkante meter.

Bovendien zijn er drie privatieve staanplaatsen en een fietsenstalling inbegrepen bij de verkoop, toegankelijk via de aangrenzende Blauwselstraat. Beide appartementen hebben een zeer goede energielabel (label A) en genereren momenteel een mooi rendement dankzij de huidige verhuursituatie.

De kwaliteit van de afwerking, de rendabiliteit en bovenal de uitstekende locatie - in het centrum van het populaire Opstal, dichtbij scholen en het station van Heizijde, en op een steenworp afstand van Opwijk - maken dit tot een top investering.

De aankoop is onderhevig aan registratierechten. Voor meer informatie of voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met tom@immotijl.be of bellen naar 052690691.

* * *

Broekstraat 36 - 9255 Buggenhout - Opbrengsteigendom met 2 app, hartje Opstal!

Gebouw met 2 verhuurde appartementen en 3 staanplaatsen in hartje Opstal: zonder twijfel een rendabele investering voor pientere investeerders. Het gebouw werd in 2019 helemaal vernieuwd volgens de regels van de kunst. Energiescore: label A.

Gelijkvloers: appartement met 2 slaapkamers, bewoonbare oppervlakte van ruim 80 vierkante meter en een terras van 6m².
Verdieping: duplexappartement met 3 slaapkamers en fraaie leefruimte, bovendien extra zolderruimte; bewoonbare oppervlakte van de duplex bedraagt 110 vierkante meter. Terras 9m².

Drie privatieve staanplaatsen en fietsenberging – bereikbaar via naastgelegen Blauwselstraat – zijn inbegrepen bij de verkoop.
De twee appartementen hebben een prima energiescore en zijn momenteel rendabel verhuurd. De staat van afwerking, rendabiliteit en vooral ook de excellente locatie – in het centrum van het populaire Opstal, met scholen en station Heizijde op korte afstand en Opwijk op een boogscheut – maken dit tot een voortreffelijke investering.

Aankoop onder registratierechten.

Meer info en bezoeken: tom@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 554.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
PMFQJ886R4K-
Makelaar Code
5930429
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€554.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com