Kaart

9255 Buggenhout Huis Te Koop

Omgeven door de rust van het groen en op slechts een steenworp afstand van Buggenhout bos, staat deze halfvrijstaande woning uit 1981 met een moderne architectuur. De ruimte die deze woning biedt, met zijn bewoonbare oppervlakte van 265 m² en een grondoppervlakte van 11a 50ca, maakt het ideaal voor grotere gezinnen.

Betreed de woning via een lichte en uitnodigende hal, compleet met een apart toilet. De recentelijk vernieuwde keuken is voorzien van alle gemakken die je zou verwachten in een modern huis. Grenzend aan de keuken vindt u een praktische, koele berging en toegang tot een inpandige garage.

De ruime woonkamer met grote ramen zorgt voor veel natuurlijk licht. Een handige warmtepomp is aanwezig voor zowel verwarming als airconditioning, zodat u het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat kunt genieten. Aansluitend vindt u een gezellige veranda waar u kunt ontspannen.

Op de eerste verdieping zijn er drie royale slaapkamers, extra opbergruimte en een recent vernieuwde badkamer. Ook hier is er een apart toilet aanwezig. Met een vaste trap bereikt u de grote geïsoleerde zolder, die veel potentieel biedt om te transformeren in extra slaapkamers of een hobbyruimte.

Buiten is de woning zorgvuldig onderhouden, met een onderhoudsvriendelijke voortuin, een oprit naar een tweede garage en een aangelegde tuin compleet met een vijver.

Enkele extra kenmerken van dit huis zijn de rustige ligging, de robuuste constructie, airconditioning, geïsoleerd dak, recent vernieuwde gasverwarmingsinstallatie, dubbele beglazing, gunstig EPC, zonnepanelen en de lichtrijke ruimtes.

Om deze ruime en stevige woning te bezichtigen, maakt u een afspraak op 052/41.41.94. Referentie: 5132.

* * *

Deze halfopen bebouwing is gelegen tussen het groen en op wandelafstand van Buggenhout bos. Het huis is gebouwd in 1981 en zeer modern van architectuur. De bewoonbare oppervlakte is maar liefst 265 m² en het terrein 11a 50ca. De woning is ideaal voor grote gezinnen. Indeling: U komt de woning binnen via de lichte mooie inkomhal met apart toilet. De recente keuken is voorzien van alle comfort. Naast de keuken krijgt u ook toegang naar de inpandige garage en koele berging. Verder is er een ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen, hier is een warmtepomp aanwezig die gebruikt kan worden zowel om te verwarmen als airco. De woonkamer gaat over in de aangename veranda. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, 3 grote slaapkamers, berging en een recent vernieuwde badkamer. Verder is er ook een apart toilet. De ruime geïsoleerde zolder kan je bereiken met een vaste trap, deze ruimte kan ingericht worden als extra slaapkamer en/of hobbyruimte. Buiten is de woning ook zeer goed onderhouden, er is een onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit naar de tweede garage, aangelegde tuin met vijver . Extra troeven: rustige ligging, robuuste woning, airco aanwezig, dak geïsoleerd, recent vernieuwde verwarmingsinstallatie op gas, ramen met dubbel glas, gunstig EPC, zonnepanelen, zeer lichte woning, enz… Wilt u deze robuuste ruime woning komen bezichtigen, maak dan uw afspraak op 052/41.41.94.Referentie: 5132

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
82MV2AKGVFVT
Makelaar Code
5132
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€450.000 / Rossiers en De Ridder
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com