Home Te Koop Huis 9255 Buggenhout
Stenenstraat 34
Kaart

Stenenstraat 34

9255 Buggenhout Huis Te Koop
233 m² wonen
3 slaapkamers

Bent u op zoek naar een instapklare halfopen gezinswoning in Buggenhout? Dan is deze woning met 3 slaapkamers, garage en tuin gelegen in de Stenenstraat zeker een bezoek waard! De woning bevindt zich op een toplocatie die zowel gunstig als kindvriendelijk is. Het centrum van Buggenhout met zijn uitgebreide winkelaanbod, scholen, levendig nachtleven, gezellige terrassen en voortreffelijke restaurants is snel bereikbaar.

De woning heeft een praktische indeling: op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, een lichte woon- en eetruimte met uitzicht op de tuin, een ruime open keuken, een berging/wasplaats en een badkamer met lavabo, ligbad en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers en een tweede badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet. Extra opbergruimte wordt geboden door de zolder en de garage.

Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een goed gelegen gezinswoning waar u uw eigen verhaal kunt beginnen. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Alexander van OC Vastgoed op 0476 62 30 37 of via alexander@ocvastgoed.be.

De woning is voorzien van CV op aardgas en heeft een EPC-waarde van 358 kWh/m² (D-label). Het perceel is 602 m² groot en de bruikbare oppervlakte bedraagt 233 m² (exclusief garage en zolder). Er is een bouw- en verkavelingsvergunning, het pand bevindt zich in woongebied, er is geen voorkooprecht en er zijn geen rechterlijke of bestuurlijke maatregelen opgelegd. De woning bevindt zich niet in een overstromingsgevoelig gebied en is niet onderhevig aan de renovatieverplichting.

* * *

Stenenstraat 34 - 9255 Buggenhout - Op zoek naar een gezinswoning met 3 slaapkamers, garage en tuin te Buggenhout? Bekijk dan zeker deze mooie eigendom in de Stenenstraat!

Deze instapklare halfopen gezinswoning is gelegen op een heel gunstige en kindvriendelijke toplocatie, en als je wilt sta je in no time midden in het centrum van Buggenhout met haar grote en gevarieerde winkelaanbod, scholen, bruisende uitgaansleven, gezellige terrassen en uitstekende restaurants. Ideaal, toch?

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, lichtrijke woon- en eetruimte met zicht op de kindvriendelijke tuin, ruime open keuken, berging/wasplaats, eerste badkamer met lavabo, ligbad en toilet
Eerste verdieping: 3 volwaardige slaapkamers, tweede badkamer met lavabo en inloopdouche, toilet

Dankzij de zolder en de garage is er aan opbergruimte zeker geen gebrek!

Deze woning is ideaal om voor u die op zoek is naar de ideaal gelegen gezinswoning in goede staat waar je uw eigen verhaal zal schrijven!

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Alexander van OC Vastgoed: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be

CV: aardgas
EPC: 358 kWh/m² (D-label) – Oppervlakte perceel: 602 m2 – Bruikbare oppervlakte: 233 m2 (excl. garage en zolder) volgens het EPC-attest
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Geen overstromingsgevoelig gebied.
Dit pand is niet onderhevig aan de renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 420.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.033
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
233 m2
Referentie
J7C0GPN2R0QM
Makelaar Code
AP140
EPC Waarde
358 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€420.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com