Home Te Koop Huis 9255 Buggenhout
Kalkenstraat 18
Kaart

Kalkenstraat 18

9255 Buggenhout Huis Te Koop
1252 m² wonen
6192 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen op een perceel van ruim 6 are, nodigt deze halfopen woning u uit om te ontdekken wat er achter de gevel schuilt. Het karakteristieke huis, oorspronkelijk gebouwd in 1930, onderging in 1994 een complete renovatie en combineert nu charmante historische kenmerken met hedendaags comfort. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 125 vierkante meter, biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

Bij binnenkomst begroet de lichte leefruimte u onmiddellijk. De ruime keuken, perfect om uw favoriete gerechten te bereiden, volgt naadloos hierop. Verder vinden we op het gelijkvloers een badkamer, apart toilet en een eerste gezellige slaapkamer. Een extra ruime slaapkamer bevindt zich op de zolderverdieping. Daarnaast is er een droge kelder aanwezig, ideaal voor extra opslag.

De echte troef van dit pand is de grote garage die plaats biedt aan verschillende voertuigen of kan dienen als extra opslagruimte. Achter de garage wacht een tuinzone op u waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht.

De woning geniet van een centrale ligging, overkant van Buggenhout-Bos en dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer - ideaal voor een actief gezinsleven. Dankzij de goede verbindingen naar naburige gemeenten en grote verkeersaders, bent u altijd snel op uw bestemming. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid naast de woning.

Bent u geïnteresseerd in deze woning en wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan contact op met IMMO ARTHUR SEGERS via info@arthur.be of bel 052/46.00.00. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn aangevraagd. Asbestattest is in opmaak.
Deze SEO-vriendelijke tekst zal zeker bijdragen aan een betere online vindbaarheid van uw vastgoedadvertentie.

* * *

Kalkenstraat 18 - 9255 Buggenhout - Deze half-open bebouwing werd initieel gebouwd in 1930 maar kreeg in 1994 een volledige remake. De woning is gelegen op een perceel van 6a 19ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 125 m². De indeling ervan is als volgt: men betreedt onmiddellijk de leefruimte met vervolgens de ruime keuken, badkamer, apart toilet en eerste slaapkamer. De zolderverdieping werd ingedeeld in een ruime slaapkamer. Droge kelder aanwezig. Grote troef is de ruime garage waar meerdere voertuigen gestald kunnen worden of gebruikt kan worden als stockageruimte. Leuke tuinzone aanwezig achteraan de garage. Gelegen op een zeer centrale ligging met Buggenhout-Bos aan de overkant van de straat en in de directe nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer. Goede verbinding naar buurgemeenten en grote invalswegen. Voldoende parkeergelegenheid naast de woning. Wenst u extra informatie of een bezoek ter plaatse? Contacteer IMMO ARTHUR SEGERS via info@arthur.be of 052/46.00.00. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. Asbestattest in opmaak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
6192 m2
Bewoonbare oppervlakte
1252 m2
Referentie
UOE55ZVKULMU
Makelaar Code
5936581
EPC Waarde
941 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
3203502
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€325.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com