Home Huis 3380 Bunsbeek
Pepinusfortstraat 51
Kaart

Pepinusfortstraat 51

3380 Bunsbeek Huis
292 m² wonen
528 m² perceel
3 slaapkamers
€394.000

CDS IMMO biedt deze instapklare woning te koop aan in Bunsbeek (Glabbeek), de 'Beste Gemeente van Vlaanderen'. De woning is ideaal gelegen op slechts 1 km van een basisschool en een aantal kilometer van het hart van Glabbeek met verschillende winkels. Openbaar vervoer is gemakkelijk bereikbaar. De begane grond bestaat uit een ruime hal, woonkamer met parketvloer, eetruimte met toegang tot het terras via schuifdeuren, een grote open keuken, bijkeuken/washok en apart toilet met wastafel. Op de eerste verdieping vindt u 3 grote slaapkamers en een ingerichte badkamer. De inpandige garage, hoog genoeg voor een bestelbusje, kan ook als atelier dienen en heeft directe toegang tot de tuin, maar kan indien gewenst ook bij de leefruimte gevoegd worden. Er is een grote zolder boven de garage die vele gebruiksmogelijkheden biedt. De woning is voorzien van houten ramen met dubbel glas, een geïsoleerd dak en recente cv op aardgas (2018). Er is geen renovatieverplichting. De prijs bedraagt EUR 394.000. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Pepinusfortstraat 51 - 3380 Bunsbeek - Wilt u ook wonen in de "Beste Gemeente van Vlaanderen" ? CDS IMMO verkoopt deze INSTAPKLARE WONING met ruime GARAGE in Bunsbeek (Glabbeek). Gelegen op slechts 1 km van een basisschool, vlakbij bushalte en winkelcentrum.
De woning omvat een ruime inkomhal, een living (parketvloer) met aansluitend een eetplaats die via een schuifraam toegang geeft tot het terras, een ruime open ingerichte keuken, een berging/wasplaats en een apart toilet.. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer met douche en toilet. De inpandige garage (geschikt voor een bestelwagen) kan gebruikt worden als atelier en geeft rechtstreekse doorgang naar de tuin. Boven de garage is er nog een ruime zolder die kan ingericht worden (duplex studio, extra slaapkamers,...). Vernieuwd geïsoleerd dak (15cm isolatie), recente C.V. aardgas (2018), EPC 267 kWh/m²jaar (label C). Geen renovatieverplichting van toepassing. Oppervlakte m² volgens EPC + garage en zolder. VP 394.000 EUR. KOM ZEKER EENS KIJKEN !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 394.000
Kadastraal Inkomen
€ 651
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
528 m2
Bewoonbare oppervlakte
292 m2
Referentie
1S--B2HXKV5K
Makelaar Code
2628
EPC Waarde
267 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja gebouwd voor 1962 en bijgevolg vergund geacht
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2024
€394.000 / CDSImmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com