Kaart

1450 Chastre Huis
296 m² wonen
17000 m² perceel
4 slaapkamers
€890.000

In Gentinnes, Chastre, ligt dit prachtige landgoed op een uitgestrekt park van 1.7 hectare. Het bevindt zich aan het eind van een doodlopend straatje in een rustige, bosrijke woonwijk, op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Dit in 1996 gebouwde pand, laureaat van de BW Architectuur en Stedenbouw Prijs 1999, wordt gekenmerkt door zijn magnifieke parklandschap met natuurlijke en kunstmatige vijvers, moestuin, ruim gazon en boomgaard. Recentelijk is tevens een tennisbaan met synthetisch oppervlak volledig gerenoveerd. De toegang tot de villa verloopt via een automatische poort, die leidt naar een privé parkeerplaats voor drie garages.

De indeling van de villa is als volgt: een ruime hal met garderobe en gastentoilet, een grote keuken met ontbijthoek en bijkeuken/wasruimte, en een riante woonkamer op een tussenniveau dat leidt naar een zitkamer met cassette-open haard en een terras met gemotoriseerde pergola. Ook is er een aparte bibliotheek aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich een halfniveau met bureau en groot glazen dak dat kan omgevormd worden tot slaapkamer, een nachthal, een master suite met aansluitende badkamer, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer (bad, douche, wastafel) en een toilet. De zolder dient als opslag en stookruimte (CCM - VIESSMAN). Buiten bevinden zich meerdere zonneterrassen, een BBQ en een levensgroot schaakspel. Het pand is voorzien van videobewaking en een alarmsysteem. Kom deze parel ontdekken bij Latour&Petit!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Chastre - Gentinnes - prachtig object gelegen in een park van 1 hectare 70 are aan het einde van een doodlopende weg in een rustige, lommerrijke woonwijk. Ideaal gelegen, op loopafstand van winkels en openbaar vervoer. Gebouwd in 1996 en winnaar van de BW Architectuur en Stedenbouw Prijs 1999, beschikt het over een prachtig park (bos & parkgedeelte) met natuurlijke en kunstmatige vijvers, een moestuin, een groot grasveld en een boomgaard. Een tennisbaan is onlangs ook volledig gerenoveerd met een synthetisch oppervlak. Het huis is toegankelijk via een automatische toegangspoort die uitkomt op een privéparkeerplaats voor de 3 garages. De villa bestaat uit: ruime hal met garderobe en gastentoilet, grote keuken met ontbijthoek en bijkeuken/wasruimte, ruime woonkamer op half niveau en zitkamer met cassette-open haard die uitkomt op het terras met gemotoriseerde pergola, aparte bibliotheek. Eerste verdieping: half-niveau met bureau en groot glazen dak om te bouwen tot slaapkamer, nachthal, master suite met aangrenzende badkamer, twee slaapkamers met ingebouwde kasten, badkamer (bad, douche, wastafel), toilet. Zolder voor opslag en stookruimte (CCM - VIESSMAN). Buiten zijn er verschillende zonnige terrassen, een BBQ en een levensgroot schaakspel. Videobewaking en alarmsysteem. Ontdek Latour&Petit!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 890.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
17000 m2
Bewoonbare oppervlakte
296 m2
Referentie
B16PF5OQ13-C
Prijs Geschiedenis
20 Jan 2024
€890.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com