Home Te Koop Huis 6180 Courcelles
Rue Winston Churchill 40
Kaart

Rue Winston Churchill 40

6180 Courcelles Huis Te Koop
327 m² wonen
619 m² perceel
5 slaapkamers

Century 21 Trieu heeft het genoegen u dit unieke gemengde pand te presenteren, ideaal gelegen in het hart van Courcelles, op een steenworp afstand van het hoofdplein en het openbaar vervoer. Aan de voorkant van het huis is er een grote winkelruimte van ongeveer 80m2, met een grote etalage van 11m lang, opslagruimte, een kantoor en toiletten.

Er is een zij-ingang die toegang geeft tot het woonhuis, dat ook geschikt is voor een vrije beroeper. Deze ingang leidt ook naar de achterkant van het huis, met een ruime binnenplaats en grote tuin.

Het herenhuis zelf, van ongeveer 327m², bestaat uit:
- Op de begane grond: een inkomhal met gastentoilet, een grote woonkamer, een kleinere woonkamer met open haard en veranda met uitzicht op de tuin, en een grote eetkeuken die ook uitkomt op de binnenplaats.
- Op de eerste verdieping: een hal, overloop die toegang geeft tot 4 ruime slaapkamers, een wasruimte en een badkamer met toilet.
- Op de zolder: een hal, overloop die leidt naar twee grote ruimtes, waarvan één is ingericht als studio met badkamer en toilet, en de andere wordt gebruikt voor opslag.

De woning wordt gecomplementeerd door een prachtige tuin. Het huis heeft ook een kelderverdieping. De elektriciteit voldoet aan de normen, het energieprestatiecertificaat (PEB) is gunstig (klasse D), de ramen zijn dubbelglas, het dak is in zeer goede staat en de verwarming wordt verzorgd door een gasboiler.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren op 071/46.80.99 of via e-mail op info@century21trieu.be.

* * *

Rue Winston Churchill 40 - 6180 Courcelles - Century 21 Trieu a le plaisir de vous présenter, ce bien mixte d'exception, idéalement situé au cœur de Courcelles, à deux pas de la place principale et des transports en commun ;
À l'avant de la maison, une grande surface commerciale d'environ 80m2, une grande vitrine de 11m de long, un espace de stockage, un bureau et des toilettes,
Un passage latéral donne accès à la maison qui offre également la possibilité à une profession libérale
Le passage latéral donne également accès à l'arrière de la maison, une grande cours et un grand jardin
Maison de maître d'environ 327 m² comprend:
- **Rez-de-chaussée :** Hall d'entrée avec wc invité, un grand salon, un petit salon avec cheminée et véranda donnant sur le jardin, une grande cuisine salle à manger s'ouvrant également sur la cours.
- **Premier étage :** Hall, palier desservant 4 belles chambres, une buanderie et une salle de bain avec WC.
- **Grenier :** Hall, palier desservant deux grandes parties, l'une aménagée en studio avec salle de bain et WC, et l'autre destinée au rangement.
Un splendide jardin accompagne l'ensemble de la propriété.
La maison est cavée.
Electricité conforme, PEB favorable D, chassais double vitrage, la toiture en très bon état, et le chauffage est assuré par une chaudière au gaz.
Pour de plus amples informations, n'hésitez pas à nous contacter au 071/46.80.99 ou par courriel à l’adresse suivante : info@century21trieu.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
619 m2
Bewoonbare oppervlakte
327 m2
Referentie
NSUBI96A2RUY
Makelaar Code
330-5912336
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€299.000 / C21 Trieu
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com