Home Te Koop Huis 5660 Couvin
Rue des Archers
Kaart

Rue des Archers

5660 Couvin Huis Te Koop
1 slaapkamers

Dit unieke vastgoedobject, gevestigd op een terrein van 143 vierkante meter, omvat twee ruime schuren met samen 63 vierkante meter aan oppervlakte, en een kelder met een extra 19 vierkante meter. Het object is perfect voor investeerders of mensen gepassioneerd door renovatie, met tal van mogelijkheden voor vernieuwing en verbouwing. De huidige eigenaar heeft al een voorstel, maar er is volop ruimte voor eigen ideeën om deze plek om te vormen tot iets unieks.

Of het nu het doel is om appartementen, kantoorruimtes of een combinatie van beide te creëren, de opties zijn onbeperkt. Dankzij de uitstekende locatie heb je tevens eenvoudig toegang tot lokale voorzieningen en belangrijke transportroutes. Mis deze uitzonderlijke investeringsmogelijkheid niet en neem nu contact met ons op voor meer details over dit veelbelovende project en om een bezichtiging te plannen. Bieden kan vanaf €40.000.

* * *

Rue des Archers - 5660 Couvin - Dit unieke gebouw, gelegen op een perceel van 1 are 43 ca, bestaat uit twee ruime schuren met een totale vloeroppervlakte van 63 m², plus een kelder van 19 m². Dit gebouw is ideaal voor investeerders of liefhebbers van renovatie en biedt een breed scala aan verbouwingsmogelijkheden. De huidige eigenaar heeft al een plan opgesteld, maar je hebt ook de vrijheid om je fantasie de vrije loop te laten en deze ruimte om te toveren tot een unieke, persoonlijke plek.
Of je nu woonappartementen, werkruimtes of een mix van beide wilt creëren, dit gebouw biedt onbeperkte mogelijkheden. De toplocatie biedt ook gemakkelijke toegang tot plaatselijke voorzieningen en belangrijke vervoersverbindingen. Mis deze uitzonderlijke kans om te investeren in een veelbelovend pand niet. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over dit spannende project en om een bezichtiging te regelen. Doe een bod vanaf €40.000

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 40.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
YBKETMVA28TV
Makelaar Code
224-42
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€40.000 / C21 Immo Michaux
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com