Home Te Koop Huis 8340 Damme
Hoornmolenstraat 6
Kaart

Hoornmolenstraat 6

8340 Damme Huis Te Koop
220 m² wonen
352 m² perceel
3 slaapkamers

Deze verrassend ruime en energiezuinige vrijstaande villa in Sint-Rita, Damme is te koop. Met een oppervlakte van 220m² biedt deze recent gebouwde villa, opgericht in 2015, alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Denk aan een alarmsysteem, zonnepanelen met thuisbatterij, een prachtige houtcassette en een exclusieve leefkeuken met composiet werkblad. Daarnaast zijn er praktische ingebouwde kasten in de slaapkamer, vloerverwarming en een regenwatersysteem.

De woning heeft ongezien ruime woonruimtes, waaronder een woonkamer van 52m², een leefkeuken van 21m² en zeer ruime slaapkamers. De indeling bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met houtcassette, een open ingerichte leefkeuken met uitzicht op de tuin en een praktische berging. Op de bovenverdieping vind je de nachthal, een volledig betegelde badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel badkamermeubel, en drie sublieme kamers, waarvan één met dressing. De ruime zolder is toegankelijk via een zolderluik.

De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van een buitenberging en terras, en in de zijtuin is een carport voorzien. Deze smaakvolle, hedendaagse en ruime woning is zeer degelijk en zeker een bezoek waard!

* * *

Hoornmolenstraat 6 - 8340 Damme - Villa Te koop Deze VERRASSEND RUIME (220m²) & ENERGIEZUINIGE (!!) VRIJSTAANDE VILLA is gelegen in een rustige woonomgeving Sint-Rita (Damme) met een zeer goede verbinding naar Brugge (15min), Knokke en Maldegem. Deze RECENTE VILLA werd opgericht in 2015 en is voorzien van ALLE COMFORT en LUXE o.m. alarmsysteem, zonnepanelen met thuisbatterij, prachtige houtcassette, exclusieve leefkeuken met composiet werkblad, praktische ingemaakte kasten (slpk), vloerverwarming, regenwater, ... , dit gecombineerd met ONGEZIEN RUIME WOONRUIMTES (!!) o.m. leefr 52m², leefkeuken 21m², zeer ruime slaapkamers, ...

De woning omvat een inkomhal met gastentoilet, ongelofelijk RUIME woonkamer (52m²!) met gezellige houtcassette, open ingerichte leefkeuken met tuinzicht, aansluitend een praktische berging. Op de bovenverdieping is er de nachthall, ingerichte en volledig betegelde mooie badkamer (voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbel badkamermeubel), 3 sublieme kamers, waarvan 1 met dressing. Via de zolderluik kan u de ruime zolder betreden. De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van buitenberging en terras. In de zijtuin is er een CARPORT voorzien.

ZEER DEGELIJK, SMAAKVOL, HEDENDAAGS én RUIM WONEN!!!

Zeker uw bezoek waard!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 668.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
352 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
UW8MRRH3YGM8
Makelaar Code
16040071
EPC Waarde
73 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231204-0003052025-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€668.000 / Meuleman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com