Home Te Koop Huis 8340 Damme
Moerkerkesteenweg 57
Kaart

Moerkerkesteenweg 57

8340 Damme Huis Te Koop
205 m² wonen
885 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze instapklare villa met 2/3 slaapkamers, dressing, badkamer en garage is te koop. Het pand heeft ook een tankstation en winkel, en ligt op loopafstand van het centrum. Op de begane grond vindt u een afgesloten tankshop, een aparte ingang voor de woning, een gastentoilet, een lichte en gezellige woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken en een garage. De eerste verdieping heeft 2/3 slaapkamers, een dressing en een badkamer die in 2004 is vernieuwd. Er is ook een zolder voor extra opslagruimte.

Het tankstation heeft 3 pompen en 3 ondergrondse tanks. Alles is geïnstalleerd en onderhouden volgens de hoogste normen. Er is geen bodemverontreiniging en bij verkoop is er geen leveranciersverplichting.

De constructie is stevig met betonnen vloerplaten en keramische tegelvloeren. De muren zijn gepleisterd en behangen. Verder is er overal dubbele beglazing met houten kozijnen en gordijnen.

Volgens het gewestplan ligt het pand in een "woongebied", wat betekent dat het kan worden gebruikt voor wonen, handel, dienstverlening, ambacht en kleinbedrijf.

Het pand is voorzien van stads- en regenwater, elektriciteit, centrale verwarming op stookolie, een nieuwe boiler, septische put, internet en wifi. Er zijn ook 28 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, wat zorgt voor groene energie.

Het pand is gelegen op 5 km van het historische centrum van Brugge, op 6 km van de golfbaan in Damme en op 200m van de bushalte "Vivenkapelle-Dorp".

Enkele bijzonderheden zijn dat het pand asbestveilig is en volledig omheind en afsluitbaar via een houten poort. Neem voor meer informatie contact met ons op via onze website of bel ons op 050 70 01 02.

* * *

Moerkerkesteenweg 57 - 8340 Damme - Instapklare VILLA (2/3 slpkms, dressing, bdkm. en garage) met TANKSTATION en winkel TE KOOP op wandelafstand gelegen van het centrum!INDELING:
Gelijkvloers (± 120m²): Afgesloten tankshop - afzonderlijke inkomhal (woning) - gastentoilet met lavabo - lichtrijke & gezellige leefruimte met open haard - volledig geïnstalleerde keuken met ingebouwde kookplaat, dampkamp, vaatwasser (Miele), oven en microgolf - garage met sectionaalpoort - overkapping (55m²).

Eerste verdieping (± 85m²): Nachthal - 2/3 slaapkamers - dressing - badkamer (vernieuwd in 2004) met ligbad, aparte douche, wastafel met dubbele lavabo, spiegelkast en toilet.

Zolder: Extra bergruimte - geïsoleerde zolder (rotswol).

Tankstation: 3 pompen (diesel, Euro 95 en Euro 98) - 3 ondergrondse, dubbelwandige tanks (20.000l diesel, 10.000l euro 95 en 10.000l euro 98) - olieafscheider
Alles geplaatst en onderhouden volgens de regels van de kunst.
Geen bodemverontreiniging (= geen saneringsplicht)!!
Vrij van leverancier bij verkoop (contractueel bepaald).
Geen overname!

AFWERKING:
Degelijk gemetste constructie met betonnen vloerplaten - keramische tegelvloer - bepleisterde en behangen (vliesbehang) muren - overal dubbele beglazing met houten schrijnwerk en gordijnen (American Stores).

BESTEMMINGSMOGELIJKHEDEN:
Volgens het gewestplan gelegen in "woongebied": wonen, alsmede voor handel, dienstverlening, ambacht en kleinbedrijf.

NUTSVOORZIENINGEN:
Stads- en regenwater (2 x 5.000l), elektriciteit, centrale op stookolie (inhoud: 3.000l) met radiatoren, nieuwe (°2023) boiler - septische put - internet en wifi (één beveiligde internetlijn voor betaalverkeer). Er ligt aardgas langs de openbare weg.
Inclusief 28 zonnepanelen, gelegen op het zadeldak! Terugdraaiende teller, alsook groenestroomcertificaten van € 450/certificaat tot 09/2029!!!

LIGGING:
Gelegen op 5 km van historisch centrum van Brugge, op 6 km van de golf te Damme en op 200m van de bushalte "Vivenkapelle-Dorp"!

* Bijzonderheden:
- Asbestveilig!
- Volledig omheind en afsluitbaar via houten poort!
- Onze referentie op www.centro.be: Q0737 of contacteer ons via 050 70 01 02 -info@centro.be.

CENTRO | BEDRIJFSVASTGOED is reeds 23 jaar gespecialiseerd in de bemiddeling van commercieel- en bedrijfsvastgoed in West- en Oost Vlaanderen.
Wilt u ook weten hoeveel uw bedrijfsgebouw waard is?
Contacteer ons vrijblijvend voor een marktconforme waardebepaling van uw pand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
885 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
6NYF2VX81RGB
Makelaar Code
Q0737
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com