Home Huis 8340 Damme
Damweg 10
Kaart

Damweg 10

8340 Damme Huis
239 m² wonen
1294 m² perceel
3 slaapkamers
€1.295.000

Gelegen in een idyllische omgeving met uitgestrekte groene velden en panoramische uitzichten, biedt deze woning een mix van kwalitatieve luxe en uitzonderlijk wooncomfort. Vanaf het moment dat je de inkomhal betreedt, ervaar je een warme uitstraling. De hal is uitgerust met een vestiaire en gastentoilet, en leidt naar een ruime woonkamer met een open haard en panoramisch zicht. Dankzij de binnenluiken geniet je van extra privacy en reguleer je gemakkelijk de lichtinval.

De leefkeuken, het echte hart van het huis, is voorzien van een subliem AGA-fornuis. Aangrenzend vind je een eetplaats met een sfeervolle gashaard - ideaal voor knusse momenten. Het gelijkvloers beschikt tevens over een apart bureel en twee slaapkamers, elk voorzien van inbouwkasten en een eigen badkamer.

De masterbedroom bevindt zich op de bovenste verdieping, compleet met een aansluitende dressing en luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. Ook is er een geïsoleerde zolderruimte aanwezig.

Naast de stijlvolle uitstraling, beschikt de woning over talrijke moderne en duurzame voorzieningen zoals natuursteen, eikenhout, een alarmsysteem, zonnepanelen, isolatie, buitenverlichting, airco, elektrische poort en zuiveringsstation.

De prachtig aangelegde tuin met zonnige terrassen, waaronder een deels overdekt gedeelte, biedt extra ontspanningsmogelijkheden. Ook is er parkeerruimte voor meerdere voertuigen en een polyvalent bijgebouw met kelder dat extra mogelijkheden biedt.

Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren voor meer informatie over deze uitzonderlijke woning. Laat je betoveren door zijn tijdloze schoonheid en allure! Bel 0479636078 voor een bezoek ter plaatse. Ref. 3710531

* * *

Damweg 10 - 8340 Damme - Met zijn schilderachtige ligging te midden van uitgestrekte groene velden en weidse landschappen, biedt deze woning een perfecte balans tussen kwalitatieve luxe en ongekend wooncomfort.

Inkomhall, met vestiaire, gastentoilet, ruime woonkamer met open haard en panoramische zichten, de aanwezigheid van binnenluiken voegt niet alleen een vleugje karakter toe, maar biedt ook privacy en controle over de lichtinval.
De leefkeuken, het hart van het huis, is voorzien van een prachtig AGA-fornuis en aanpalend aan de eetplaats is er tevens een gashaard. Een sfeervol middelpunt voor gezellige momenten.
Op het gelijkvloers zijn er naast het aparte bureel, 2 slaapkamers met inbouwkasten en elk voorzien van hun eigen badkamer , op de bovenste verdieping bevindt zich de masterbedroom met ensuite de dressing en luxueuse badkamer met ligbad en inloopdouche. Er is tevens nog een geïsoleerde zolderruimte voorzien.
De woning komt samen met zijn stijvolle uistraling nog met een scala aan moderne en duurzame kenmerken, waaronder natuursteen, eikenhout, een alarmsysteem , zonnepannelen,automatische zonnescreens, isolatie,buitenverlichting, airco, poort, zuiveringsstation...
De tuin is heel mooi aangelegd en voorzien van zonnige terrassen, waarvan een gedeelte overdekt. Er is parkeergelegenheid voor diverse voertuigen, terwijl er tevens een polyvalent bijgebouw met kelder is die extra mogelijkheden biedt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze buitengewone woning en laat u betoveren door zijn tijdloze schoonheid en allure! Bel 0479636078 voor een bezoek ter plaatse.


Ref. 3710531

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.295.000
Kadastraal Inkomen
€ 639
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
1294 m2
Bewoonbare oppervlakte
239 m2
Referentie
TBV1VPXGABH5
Makelaar Code
JI1104
EPC Waarde
96 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
202404080003204815-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€1.295.000 / Immo Nano
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com