Kaart

8340 Damme Huis Te Koop
4 slaapkamers
€1.695.000
Lening simuleren

Ontdek dit prachtige landhuis in het schilderachtige Moerkerke, op slechts 15 minuten van Knokke. Gelegen op een ruim perceel van bijna 12.000 m², biedt deze villa alle comfort die u nodig heeft. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime hal met gastentoilet en een voutekamer. De zonnige woonkamer is ruim en de eetkamer beschikt over een open haard en toegang tot de tuin. De keuken is uitgerust met een La Cornue kookfornuis. Daarnaast is er een bijkeuken, wasplaats en een kantoor met aparte ingang. De villa heeft ook een inpandige garage.

De eerste verdieping bestaat uit een master slaapkamer met mezzanine, dressing en een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Er is ook een bovenste wasruimte. Verder zijn er nog vier slaapkamers, waarvan twee delen een badkamer en nog twee andere slaapkamers delen ook een badkamer. Er is ook een zolderkamer die toegankelijk is.

Daarnaast is er een bakkershuisje met keuken, bakkersoven en slaapkamer met badkamer. Vanuit de villa kunt u genieten van prachtige uitzichten. Er is ook de mogelijkheid om een aangrenzend perceel van 4 hectare bij te kopen. Deze villa is ideaal voor wie houdt van rust, privacy en ruimte. Bezoeken kunnen worden geregeld na afspraak op ons kantoor.

* * *

Prachtig landhuis gelegen in het pittoreske Moerkerke, op 15  minuten van Knokke, op een perceel van ongeveer 11.999 m². Deze villa is voorzien van alle  comfort.  Samenstelling: inkomhal met gastentoilet. Voutekamer. Ruime, zonnige woonkamer.  Eetkamer met open haard en toegang tot de tuin. Mooie keuken voorzien van La Cornue kookfornuis. Bijkeuken. Wasplaats. Bureel, afzonderlijke ingang. Inpandige garage. Eerste verdieping: Master bedroom met mezzanine. Dressing. Badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Wasplaats boven. Slaapkamer 2 voor dubbel bed. Slaapkamer 3 en 4 met een gedeelde badkamer. Slaapkamer 5 en 6 met een gedeelde badkamer.Toegankelijke zolderkamer. Bakkershuisje met keuken, bakkersoven en slaapkamer met badkamer. Prachtige zichten. Mogelijkheid tot bijkopen van 4 hectare (aanpalend). Voor de liefhebbers van rust, privacy en ruimte is deze villa een absolute aanrader. Bezoek gaarne na afspraak op onze kantoren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.695.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-0D2ULZ3LK3P
EPC Waarde
196 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.695.000 / Dirk Willemyns
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com