Kaart

8340 Damme Huis Te Koop
578 m² wonen
15100 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze authentieke woning, genesteld in het landelijke Damme, omgeven door een prachtig groen landschap op een perceel van 15.100 m². Deze uitzonderlijke eigendom is volledig en smaakvol gerenoveerd. Het huis verwelkomt u met een ruime inkomhal, voorzien van een vestiaire en gastentoilet. De ruime woonkamer, met open gashaard, biedt adembenemende uitzichten op het domein. De eetkamer, met zijn hoge plafonds, deelt ook de warmte van de gashaard. De volledig uitgeruste keuken, compleet met alle huishoudtoestellen, heeft een aangrenzende ontbijthoek en een praktische bijkeuken.

Buiten kunt u genieten van een mooi terras en een prachtig aangelegde tuin met een vijver, zwembad en tennisbaan. De ruime slaapkamer op de begane grond heeft een aangrenzende douchekamer en biedt een prachtig uitzicht op de tuin. Daarnaast is er een wasplaats en berging.

Op de bovenverdieping vindt u de masterbedroom met aansluitende dressing en badkamer, evenals twee extra slaapkamers, elk met hun eigen bad- of douchekamer. Er is ook een extra multifunctionele ruimte die kan dienen als kantoor.

Bij het zwembad bevindt zich een bijgebouw met een grote leefruimte, keuken, mezzanineslaapkamer en ruime douchekamer. Er is ook een aparte garage voor vier auto's en voldoende buitenparkeerplaatsen. Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar privacy en rust. Bezoek op afspraak via onze kantoren.

* * *

Authentieke eigendom genesteld in de landelijke omgeving van Damme, gelegen op een perceel van 15.100 m², in een schitterende groene omgeving. Deze prachtige eigendom werd volledig en met smaak gerenoveerd. Samenstelling: ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer met open gashaard en adembenemende zichten op het domein. Eetkamer met mooie hoogte tot in de nok tevens genietend van de gashaard. Volledig ingerichte keuken voorzien van alle huishoudtoestellen met aansluitende ontbijthoek en praktische bijkeuken. Mooi terras en prachtig aangelegde tuin met o.a. vijver, zwembad en tennisplein. Ruime slaapkamer met aansluitende douchekamer (dubbele lavabo, douche, toilet) met prachtige open zichten op de tuin. Wasplaats/berging. Op de verdieping: masterbedroom met aansluitende dressing en badkamer (dubbele lavabo, bad, douche, toilet). 3de en 4de slaapkamer telkens voorzien van eigen bad- of douchekamer. Extra polyvalente ruimte die kan dienst doen als bureau. Aan het zwembad is een bijgebouw gelegen voorzien van: grote leefruimte. Keuken. mezzanineslaapkamer en ruime douchekamer. Afzonderlijke garage voor 4 wagens. Outdoor parkings voor meerdere wagens. Ideaal voor mensen die van privacy en rust houden. Bezoek gaarne na afspraak via één van onze kantoren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
15100 m2
Bewoonbare oppervlakte
578 m2
Referentie
X9XB12KNZHE1
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com